De CES beurs is voor heel wat muziekliefhebbers een jaarlijkse afspraak die ze voor geen geld van de wereld willen missen. De beurs wordt elk jaar opnieuw georganiseerd door de Consumer Technology Association en speelt zich af in Las Vegas. Maar vanwege COVID-19 is het geen optie om de beurs fysiek te laten doorgaan. Daarom heeft de organisatie beslist om het volledige event online te laten doorgaan. 

“With the growing global health concerns about the spread of COVID-19, it is not possible to safely convene tens of thousands of people in Las Vegas in early January 2021 to meet and do business in person.”

CES 2021Ze willen voor de komende editie de persoonlijke ervaring van iedere bezoeker centraal stellen. Zo zal iedereen een plaatsje kunnen bemachtigen om de inspirerende keynotes en interessante conferenties vanop de eerste rij mee te volgen. Ze beloven ons alvast baanbrekende aankondigingen en waardevolle inzichten, gebracht door befaamde audiomerken verspreidt van over heel de wereld.

Door de ‘digitale insteek’, wordt het mogelijks misschien ook iets gemakkelijker om gericht op zoek te gaan naar producten en/of diensten waar jij mee geholpen bent. Dit kan je o.a. doen door het bekijken van product showcases of live demo’s. Jij zit als het ware aan het roer en bepaalt, op basis van je interesse, waar jij naar wilt kijken. Ook vergaderen en netwerken zou tot de mogelijkheden behoren, benieuwd hoe dat er in de praktijk zal uitzien!

“We’re looking forward to welcoming the global tech industry, from international brands to budding startups, to kick off the year with the world’s most influential digital technology event.”

De gerenomeerde beurs zal plaatsvinden in de eerste week van januari 2021, markeer deze dus alvast maar met stip in je agenda!

Je registreren kan momenteel nog niet, maar als je je aanmeldt op de website van CES dan krijg je een seintje wanneer je je kan inschrijvingen voor het online gebeuren.

Verder voegen ze er nog aan toe dat ze voor de editie van 2022 zullen terugkeren naar Las Vegas maar wel met het verschil dat ze het beste van beide werelden (fysieke en digitale show) zullen combineren. Allen uitkijken daarnaar dus!