CES 2022. Oftewel: de Consumer Electronics Show, editie 2022. Een jaarlijkse ‘hoogmis’ die voor heel wat muziekliefhebbers, audiofielen, … hoog staat aangeschreven óf mét stip staat aangeduid in hun agenda. Het is één van de meest bekende én grootste technologiebeurzen ter wereld die naar goede gewoonte doorgaat in Las Vegas. Dit jaar (2021) kon de beurs helaas niet fysiek doorgaan vanwege de corona pandemie, maar volgend jaar (2022 weliswaar) kan dat dus wel.

CES 2022 ‘loert om de hoek’. In de figuurlijke zin van het woord natuurlijk want van woensdag 5 januari tot zaterdag 8 januari zet de technologiebeurs haar deuren wagenwijd open. Meer dan 2.100 bedrijven die exposeren en honderden opinieleiders van over de hele wereld staan ​​klaar om jou te laten zien dat technologie nog nooit zo belangrijk is geweest in ons leven.

“We’re ready to bring the industry back together to experience the next generation of innovation.”

LG, Panasonic, Sony, Samsung, … Het is maar een greep uit de vele standhouders die groots zullen uitpakken tijdens CES 2022. En de term ‘groots’, is in de vorige zin niet zomaar lukraak gekozen. Want van verschillende goede bronnen hebben wij gehoord dat er wel wat op til staat…

Wil jij dat voor geen geld van de wereld missen? Schrijf je dan zeker in voor onze nieuwsbrief en mis alle nieuwste aankondigingen niet. Óf wil je het liever allemaal met jou eigen oren en ogen aanschouwen? Dan is een ‘tripje’ naar Las Vegas natuurlijk ook mogelijk. Al is dat in deze bizarre tijden niet zo evident.

Nieuwsgierig naar meer over CES 2022? Je leest er hier alles over.