De nieuwste draadloze ANC hoofdtelefoon van Ultrasone is er: de iSAR. Dit exemplaar is uitgerust met geavanceerde hybride ruisonderdrukking. Dé hoofdtelefoon die naar eigen zeggen een hoge resolutie geluidsweergave weet te creëeren. Dit staat synoniem voor een emotioneel geluid, in elke situatie. Aldus Ultrasone.

Met hun meer dan 30 jaar passie en ervaring omtrent de ontwikkeling en productie van hoofdtelefoons, gecombineerd met natuurlijke hun ‘sterke partners’, lanceert de Duitse fabrikant van koptelefoons hun eerste draadloze ANC koptelefoon.

Niet te missen bij dit exemplaar: dat is de Ultrasone S-Logic-technologie. Deze zorgt er met name voor dat er unieke ‘sonische prestaties worden’ neergezet waarbij een ruimtelijke én brede weergave de bovenhand nemen. Centraal staat een rijk en gedetailleerd geluidsbeeld.

“This creates a unique listening experience just like in the recording studio, which is also safer for your hearing.”

Verder is dit exemplaar voorzien van ANC. Er zijn in totaal 4 microfoons ingebouwd. Deze hebben 2 functies. Enerzijds staan deze garant voor een opmerkelijke spraakkwaliteit en anderzijds filteren omgevingsgeluiden. Deze kunnen dan vervolgens versterkt of afgezwakt worden (noise canceling: 40dB ±2dB).

De drivers die gebruikt zijn in de iSAR van Ultrasone hebben een diameter van 40 mm. De bijhorende impedantie is vastgelegd op 32 Ohm. Op vlak van frequenties wordt een gebied ‘gecoverd’ dat loop van 20 Hz tot en met 20 kHz. Er wordt een batterijduur opgegeven van 35 uur op maximaal volume. Heb je zó lang en zó intens kunnen genieten van je favoriete muziek op de iSAR hoofdtelefoon dat het batterij percentage ) procent aangeeft? Dan ben in minder dan 2 uur terug aan het luisteren.

Ondertussen is de gloednieuwe iSAR van Ultrasone al beschikbaar voor pre-order. Er wordt verwacht dat de eerste leveringen begin februari de deur uit zullen gaan. Benieuwd naar alle verdere details? Surf dan zeker eens naar ultrasone.com en laat je volledig onderdompelen.

Verkooppunten van het merk ultrasone