Muziekliefhebbers, maak je klaar voor een buitengewone muzikale reis! Waarom? Het najaar van AudioPerfect is goed gevuld. Met wat? Heel wat muzikale ervaringen die jij wellicht niet wil missen. Zaakvoerder Peter organiseert de komende maanden verschillende demonamiddagen. Al is de term ‘demonamiddagen’ misschien niet 100 procent van toepassing op elke thuisshow aangezien de eerste twee zich voornamelijk focussen op een bepaald aspect: live-concerten herbeleven (lees: genietersnamiddagen). De 3de bijeenkomst is exact zoals we het van AudioPerfect gewoon zijn: een interessante namiddag waarbij muzikaliteit wordt gecombineerd met de nodige uitleg uitleg over de verschillende aspecten van alle producten. Als jij nu alvast nieuwsgierig bent naar de technische aspecten van high-end audiocomponenten, scrol alvast verder naar het stukje waarin we de 3de demonamiddag uitlichten.

Concertnamiddag ‘Roger Waters – In the flesh live’ op 22 oktober

Zoals de titel hierboven al doet vermoeden, staat het legendarische ‘Roger Waters – In the flesh live’ voor je klaar. Je ontdekt de weelderige klanken van dit integrale concert, gepresenteerd in een verbluffend 11.2 surround sound. Inclusief een indrukwekkende laserprojectie. Alle tijdloze hits van Pink Floyd zullen de revue passeren. Een streling voor je zintuigen op vlak van beeld en geluid.

De gebruikte audiocomponenten zijn van de hoogste kwaliteit. Het bewijs daarvan? De Focal Electra inbouwluidsprekers, JL Audio E110 subwoofers en Anthem MRX1140 versterker/processor (in 4K-versie). De bron van deze muzikale magie is de Reavon UBR-X200. De stroom wordt geleverd door de Audes ST-900DC met behulp van Supra-snoeren. De projectie wordt verzorgd door de Optoma UHZ65 projector met Adeo Elegance Tensio projectiedoek. Na de demonstratie is er ruimte voor discussie en nabespreking.

Concertnamiddag ‘Fleetwood Mac – The Dance live’ op 26 november 2023

Liever een andere onvergetelijke muzikale ervaring? Dan ben je van harte welkom op 26 november. Welk concert centraal staat? Fleetwood Mac – The Dance live. Dezelfde indrukwekkende 11.2 surround sound setup en laserprojectie wordt gebruikt. Bereid je voor op een reis door de grootste hits van Fleetwood Mac. Na de voorstelling zal ook hier ruimte zijn voor discussie en interactie.

Demonamiddag geïntegreerde stereoversterkers op 17 december 2023

Het kiezen van de juiste versterker kan soms een uitdaging zijn, zeker gezien de verscheidenheid aan merken en modellen op de markt. Tijdens deze sessie zal Peter een eerlijke vergelijking maken tussen verschillende versterkers. Variërend van 1.300 tot 9.500 euro. Je krijgt de kans om de verschillen te horen en te ontdekken welke het best bij jou past. Heb je toch nog verdere vragen? Peter van AudioPerfect staat voor je klaar.
De gebruikte apparatuur omvat de Ilumnia Magister mkII (luidsprekers), 432EVO Aeon (bron), Musical Fidelity M6x DAC (digitaal-naar-analoogconverter) en Audes ST-900DC stroomvoorziening met Supra-snoeren.

Elke concert- en demonamiddag begint om 14 uur en duurt ongeveer tot 17 uur. Klaar om plaats te nemen in de comfortabele fauteuils van AudioPerfect? Vergeet dan niet om tijdig in te schrijven via peter@audioperfect.be. Plaats van afspraak? Dat is zoals gewoonlijk de Dom Van Asschestraat 2 in Oostkamp.

Heb je familie, vrienden, kennissen, … die ook graag muziek luisteren en/of gek zijn op hifi? Laat hen inschrijven op MusiZine of laat hen een mailtje sturen naar peter@audioperfect.be.

Ben je benieuwd wat je (ongeveer) mag verwachten? Dan loont het de moeite om onze laatste video te bekijken waarin we een andere leuke demonamiddag uitlichten van AudioPerfect.

Verkooppunten van het merk 432evo