De nieuwste Classic CL-14 en CL-15 tafelradio’s van Dynavoice, daar zijn ze dan. Maak kennis met deze oplaadbare en tevens draagbare bluetooth-luidsprekers die naar eigen zeggen ontworpen zijn om indruk te maken. Dankzij het tijdloze en moderne retrodesign zijn deze Classic CL-14 en CL-15 je ideale muzikale partner.

Op kantoor, in de keuken, in het tuinhuis of op het balkon? Ongeacht waar je ook bent: overal genieten van draadloos geluid in hoge kwaliteit staat ongetwijfeld voorop. You can never go wrong with a Classic, klinkt het bij Dynavoice.

Om dat mogelijk te maken heeft de CL-14 een 100 mm woofer en een 20 mm zijden dome tweeter aan boord. Deze creëren een goed en uitgebalanceerd geluid dat mede mogelijk wordt gemaakt door de stijve midrange cone woofer. Deze kan dankzij een speciale coating uitstekend presenteren bij zowel lage als hoge volumes.

Voor de behuizing heeft Dynavoice gekozen voor MDF. Zo wordt er een krachtige en nauwkeurige basweergave gegarandeerd. Verder is er ook nog een reflexpoort voorzien die samen in combinatie met de akoestische voetjes zorgen dat trillingen zo veel mogelijk worden geminimaliseerd.

Beide modellen zijn voorzien van bluetooth 5.0 die een hoge audiostreamingkwaliteit en een laag stroomverbruik creëren. Wil je liever ‘bedraad genieten’ van je favoriete muziek? No worries, the Classic CL-14 en CL-15 got you covered. Hoe? Dankzij de 3,5 mm stereo- of USB-aansluiting die het mogelijk maken om muziek af te spelen vanaf externe media.

De CL-15 wordt omschreven met termen zoals: versatile, portable and powerful. Terwijl de CL-14 dan weer symbool staat voor: high quality sound in a small, wireless package. Benieuwd naar de specificaties en alle verschillen tussen beide exemplaren? Dan kan je het best eens surfen naar de website van Dynavoice voor alle details.