De Meander van Davone. De ‘naam’ zal op het eerste gehoor niet meteen iets verklappen, maar dit betreft de eerste alles-in-één luidspreker van het gerenommeerde Deense audiobedrijf. Met onder andere functionaliteiten zoals Chromecast, Spotify Connect en Apple Airplay 2 hebben deze luisprekers alvast heel wat in ‘huis’ om mening muziekliefhebbers, audiofielen, … te plezieren. 

Davone Meander

Luxueus en exclusief. Twee ‘termen’ die het ontwerp van de fraaie Meander’s het best omschrijven. Een mooi design is natuurlijk al leuk, maar hetgeen wat eruit komt… Dat is nog veel leuker. Het enige wat daarvoor dient te gebeuren? De stekker in het stopcontact steken, verbinding maken met wifi ‘et voila’: klaar is kees.

Wat meteen opvalt, is de plaatsing van de speakers aan de bovenzijde. Ze zijn zorgvuldig gericht in een opwaartse hoek waardoor een verfijnde maar vooral kamervullende geluidsweergave werkelijkheid wordt.

Een akoestisch ontwerp, gebaseerd op Davone’s jarenlange ervaring als het gaat om high-end stereoluidsprekers. Als het ware: het neusje van de zalm. Inclusief dezelfde luidsprekers en digitale technologie die ze eerder hebben gebruikt in hun draadloze Studio- en Twist-modellen.

Elke speaker in de Meander is voorzien van een aparte versterker met in totaal 200 Watt aan vermogen. Wat een ‘krachtpatsers’. Zoals je waarschijnlijk al van de foto’s kon afleiden, is één Meander alles wat je nodig hebt. Met een ingebouwde linker- en rechterstereospeaker mis je je geliefkoosde muziek niet.

“Music is continuous, complex and beautiful. What better way to express our love for music than with this meandering design. At its core the Meander is a stereo all-in-one music system that connects to your Wi-Fi.”

Verder is deze all-in-one speaker voorzien van een geavanceerde quad-core DSP. Een krachtige digitale processor met aangepaste cross-over ‘controleert’ de muziek in realtime. Zo wordt er gezorgd dat de luidsprekers op alle niveaus en frequenties optimaal presteren.

Nieuwsgierig naar wat deze audiofiele luidsprekers van topkwaliteit nog meer te bieden hebben? Surf dan zeker naar de website van Davone en ontdek alles over de Meander.

Verkooppunten van het merk davone