Het bedrijf Amazon heeft onlangs een nieuwe Echo luidspreker aangekondigd: de Amazon Echo Input Portable. Draagbaar, inderdaad.

De luidspreker bevat een herhaalbare batterij, de capaciteit daarvan bedraag maar liefst 4,8 Ah. Volgens Amazon zou je daarmee zeker 10 uur lang kunnen genieten van de luidspreker. Nadeel is wel dat je hem voorlopig enkel in India kan verkrijgen.

Amazon Echo Input Portable

Volgens het Amerikaanse Amazon is draagbaarheid één van de meest belangrijke aandachtspunten voor eindgebruikers. Daarom dat ze ook voorzien is van een herlaadbare batterij zodat je de luidspreker kan verplaatsen van ruimte naar ruimte.

In het verleden kwam het bedrijf al op de proppen met de Amazon Tap, maar na een aantal mindere reviews hebben ze besloten om de Tap uit de markt te halen.

Zoals we je eerder al vertelden, de Amazon Echo Input Portable is (momenteel) alleen verkrijgbaar op de Indische markt. Maar naar de toekomst toe wil het bedrijf uitbreiden naar andere landen. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Amazon.