Vol trots mag Audio Pro haar portfolio weer opnieuw uitbreiden met een nieuwe luidspreker, ontmoet de Audio Pro Addon T3+. Eerder bracht de audiofabrikant al de T3 op de markt maar ze vonden dat het tijd was voor vernieuwing. De T3+ is een draagbare, compacte en draadloze speaker.

Ben je dus veel onderweg? Of hou je er niet van om jouw draadloze luidspreker telkens opnieuw te koppelen met je netwerk voor het streamen van muziek? Dan biedt Audio Pro met de komst van de Addon T3+ speaker daar een mooi antwoord op.

“Addon T3+ is a small speaker that sets a new standard for portable audio. With simple operation, elegant design, incredible sound characteristics and maybe the best battery life on the market, it is the perfect portable speaker for your everyday life.”

In vergelijking met zijn voorganger is de luidspreker voorzien een nieuw ontworpen basreflex-poort. Volgens Audio Pro zou dit moeten zorgen voor een nog betere weergave van de lage tonen. Wat wel hetzelfde is gebleven, dat is de 9 cm basdriver die aan beide kanten omgeven wordt door tweeters van 75mm.

Je bent in de mogelijkheid om 30 uur draadloos te genieten van jouw favoriete muziek. Er zitten 3 klasse D-versterkers ingebouwd, 2 van 5 Watt en 1 van 15 Watt. Deze halen een frequentiebereik dat gaat van 60 tot maar liefst 20 kHz met een crossover die ligt op 5,2 kHz.

Wat ook wel heel uniek is aan deze opvolger is dat er gedacht is aan de milieubewuste muziekliefhebbers. Want je kan kiezen tussen een afgewerkte en onafgewerkte versie. Bij die eerste heb je de keuze uit een Coal Black of Storm Grey afwerking maar bij die tweede licht dat net iets anders. Hierbij wordt de Audio Pro Addon T3+ speaker gewoon kaal geleverd, in dit geval zonder verf eromheen dus.

Ben je volledig overtuigd? Goed nieuws want de draadloze luidspreker is ondertussen al leverbaar voor een adviesprijs van 200 euro. Als je graag wat meer te weten wilt komen over de Addon T3+, surf gerust eens naar de website van Audio Pro.

Verkooppunten van het merk audio-pro