Eerder in 2018 kwam Adam Audio op de proppen met hun veelgeprezen T-serie. Het begon toen allemaal met de T5V en T7V studiomonitors, in 2019 werd er dan verder uitgebreid met de T10S-subwoofer en nu komt de Duitse luidsprekerbouwer op de markt met hun allernieuwste studiomonitor: de T8V.

Adam Audio T8V

Net zoals zijn voorgangers maakt ook de T8V gebruik van uitgebreide technologieën die Adam Audio voor handen heeft. Naar eigen zeggen is dit nieuwe model ontwikkeld op basis van de high-end vlaggenschepen van de S-serie. Maar dan wel voor een acceptabele prijs.

Eerst en vooral wordt er gebruik gemaakt van de Unique Accelerated Ribbon Tweeter, deze wordt gecombineerd met een geavanceerde golfgeleider wat er in totaliteit voor zorgt dat dezelfde geluidsemissie kwaliteit bereikt worden als met de HPS-golfgeleiders van de S-serie.

Vervolgens is er nog een 8 inch bas-midrange driver en een versterker ingebouwd die een krachtige geluidsweergave kan garanderen met extra goede bassen. Zo leent het zich heel goed voor genres zoals hiphop, dance, ambient, dub en EDM. Maar daarnaast kan de Adam Audio T8V ook perfect ingezet worden voor de iets meer traditionele muziekstijlen waaronder funk, metal, blues en pop.

‘The T8V is the perfect studio speaker for those who have always wanted to work with an 8“ monitor from ADAM Audio, but where budgets have been insufficient.’

Wil je graag meer weten over de nieuwe T8V van Adam Audio? Surf dan gerust eens naar de website van de fabrikant.