Maak kennis met het nieuwste product binnen het Citation segment van Harman Kardon: de Citation 200. Het is een slimme, draagbare speaker voorzien van wifi én bluetooth die wordt aangeboden voor een zeer acceptabele prijs (zeker als we kijken naar de mogelijkheden en functionaliteiten) van 349,- euro.

Wie al bekend is met andere producten uit de Citation-serie, weet dat die bekend staan om hun excellente geluidsweergave in combinatie met leuke en extra functies. En dat allemaal verpakt in een opmerkelijk en bovendien Scandinavisch design.

Harman Kardon Citation 200

Net zoals zijn kleinere en grotere broers uit het portfolio, is ook de Citation 200 voorzien van dat typische Kvadrat ‘omhulsel’. Een soort van speciale coating waardoor het schoonmaken en onderhouden nóg gemakkelijker wordt gemaakt.

“De Harman Kardon Citation 200, het eerste echte premium product in zijn soort, is de ultieme state-of-the-art audio van Harman Kardon, al meer dan 65 jaar de belangrijkste leverancier van high fidelity audioproducten ter wereld.”

Ben jij elke avond steevast de keukenprins of keukenprinses en hou je van een streepje muziek tijdens het koken? Dan hoef je je alvast geen zorgen te maken om hier de Citation 200 portable speakers te plaatsen dankzij de IPX4-certificering.

Nu enkel nog aanzetten, verbinding maken via wifi of bluetooth en je bent klaar om je favoriete muziek te streamen. Intern in de luidspreker vinden we een 1 inch tweeter, een 5 inch midrange driver en twee passieve radiatoren terug die garant staan voor een diepe en overtuigende basweergave.

Eén volledige oplading staat gelijk aan 8 uur van muziekgenot. Bij levering ontvang je tegelijkertijd een handige standaard waarmee de speaker kan opgeladen worden. Vind je de standaard niet direct terug? No worries, want dan blijft het nog altijd mogelijk om de Harman Kardon Citation 200 verder op te laden met een USB-C kabel.

“In de woonkamer of in de tuin, met de Harman Kardon Citation 200 kunt u genieten van rijk, prachtig geluid.”

Verder biedt de Harman Kardon Citation 200 nog ondersteuning voor Apple AirPlay 2, Google Chromecast en Google Assistent. Als je dus nog niet helemaal bekend bent met het ‘Hey, Google’ commando, dan zal daar snel aan gewend raken want hiermee kan je door middel van spraakbesturing alle slimme apparaten in je huis mee bedienen. De verlichting in de keuken inschakelen? Alle lichten in huis dimmen? De radio laten afspelen? Muziek streamen vanaf jouw favoriete streamingdienst? Het is maar 1 spraakopdracht van je verwijdert.

Deze slimme en draagbare speaker zal leverbaar worden vanaf 14 oktober voor een adviesprijs van 349,- euro. Je zal later kunnen kiezen uit een zwarte of grijze afwerking. In afwachting daarvan kan je gerust al wat meer gaan ontdekken over de Citation 200 speaker in onderstaande video of op de website van Harman Kardon.

Verkooppunten van het merk harman-kardon