Breng muziek tot leven en verlies jezelf in jouw geliefkoosde muziek. Zo begon Node Audio eerder al de introductie van hun fraaie HYLIXA speakers. Nu komt de Britse audiofabrikant aanzetten met een opvolger: de HYLIXA Signature. Zijn ‘kleinere broer’, de HYLIXA, was naar eigen zeggen een combinatie van akoestiek en esthetiek. Het model was zo ontworpen dat het geluid als het ware ‘rond de luidsprekers heen stroomden’. Hierbij werden ongewenste akoestische reflecties sterk verminderd. Het resultaat? Een speaker die er net zo opvallend uitziet als hij klinkt.

En met de komst van de HYLIXA Signature is dat niet anders. Op visueel vlak, is het meest opvallende de ‘voet’ waar de mooie speaker op rust. Deze is gemaakt uit een massieve blok van roestvrij staal. Daardoor worden eventuele trillingen, die vaak een nefaste invloed hebben op de geluidweergave, tot een minimum beperkt.

Een andere verbetering die werd aangebracht: de cross-overfilter. Deze is nu voorzien van verbeterde Mundorf condensatoren én Duelund bedrading.

“Our Hylixa speakers embrace laser-based 3D printing to deliver a product where acoustics and aesthetics converge.”

Nu vraag je je misschien af: waarom een opvolger van de HYLIXA? Wel, heel simpel: als innovator streeft Node Audio ernaar om voortdurend te verbeteren. Op elk vlak. Volgens het gekende audiobedrijf is de HYLIXA Signature het ‘summum’ van doorontwikkeling.

“A marriage of acoustics and aesthetics: the entire profile of Hylixa is designed so that sound flows around the speaker, reducing unwanted acoustic reflections. The result is a speaker that looks as striking as it sounds.”

Net zoals zijn voorganger, is de Signature variant beschikbaar in heel wat verschillende verschillende afwerkingen. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor glanzend roestvrij staal of een chemisch ‘gezwarte basis’. Een naadloze integratie met jouw interieur? Check!

Een belangstellende zal wel aardig moeten graaien in zijn portefeuille want op het internet circuleren er prijzen die oplopen tot wel enkele 10.000 euro’s. Was je misschien nog niet zo bekend met zijn voorganger, de HYLIXA? Surf dan zeker eens naar de website van Node Audio en ontdekt er alles over. Ready to bring your music to life?