3 verdiepingen, 30 ruimtes en een hele hoop plezier, dat is wat de organisatie van de New Music Hign-End Innovation Show althans belooft. De show gaat aanstaande weekend door in Brussel, dus als je nog geen plannen hebt, ga dan zeker een keertje kijken. Het is absoluut de moeite waard! Audiofabrikanten en importeurs zoals Bowers & Wilkins, Latham Audio, Belram, Kef, Reference Sounds, Dali, Sound United, Very Fine Solutions, …

Audiofabrikanten en importeurs zoals Bowers & Wilkins, Latham Audio, Belram, Kef, Reference Sounds, Dali, Sound United, Very Fine Solutions, … zullen dit weekend ook aanwezig zijn op het 2-daagse evenement. Voor een volledig overzicht verwijzen we je graag door naar de website van het evenement.

De New Music Hign-End Innovation Show is ondertussen al jarenlang een gevestigde waarde tussen vergelijkbare show zoals Audioshow iEar’, XFI Audioshow, … Zo bestaat het evenement ondertussen al jaren. Nostalgisch als we zijn, blikken we graag terug op enkele van de vorige edities van het event in 2015 en 2016.

Al die jaren is de show alleen maar gegroeid, net zoals de interesse van de muziekliefhebbers.

Benieuwd hoe de editie van 2019 zal zijn? Of heb je dit weekend dus nog niets te doen? Ga dan gerust eens een kijkje nemen in het Courtyard Hotel in Brussel. De toegang is net zoals andere jaren ook weer volledig gratis. Het is zeker de moeite waard, Audiovideo2day zal uiteraard ook weer van de partij zijn.

Datum:
Zaterdag 30 november 2019
Zondag 1 december 2019
Telkens van 10u tot 16u

Locatie:
Hotel Courtyard – Marriott
Olympiadenlaan 6 – 6 Avenue des Olympiades
Brussel – Bruxelles (1140)

Website:
www.nmhighendinnovation.com