Het Canadese audiomerk 64 Audio brengt een nieuwe set in-ears op de markt: de A18s. Deze bevinden zich in het high-end gamma en kunnen bijgevolg dan ook gebruikt worden voor professionele doeleinden.

Ben je op zoek naar betaalbare in-ears met een uitstekende geluidskwaliteit? Dan ben je voor deze nieuwe set van 64 Audio helaas niet aan het juiste adres. Je kan ze verkrijgen voor afgerond 3.000 dollar, omgerekend naar de Europese munteenheid is dat ongeveer 2.800 euro.

De 64 Audio A18s wordt o.a. ook gebruikt door bekende artiesten zoals Beyoncé, Jay-Z of Bon Jovi. De in-ears zijn een afgeleide van hun eerder succesvolle A18t. Net zoals zijn voorganger is ook het nieuwe model voorzien van 18 gebalanceerde drivers. Dit moet volgens de fabrikant zorgen voor een warme klank.

De A18s is ook uitgerust met een eigen speciale techniek: de LID-techniek. LID is de afkorting van Linear Impedance Design. Zo wordt ongewenste beïnvloeding van de impedantie tussen bron en in-ear geminimaliseerd. Als je dus wisselt van bron, dan moeten de geluidsverschillen zo klein mogelijk zijn.Als je de A18S in huis wilt halen, dan zal er eerst een 3D scan plaatsvinden van je oor zodat alles mooi op elkaar kan aansluiten. Je kan kiezen uit verschillende afwerkingen wat betreft kleur en materiaal. Wil je graag meer weten? Bezoek dan zeker eens de website van 64 Audio.