JBL heeft zopas twee nieuwe hoofdtelefoons gelanceerd. Ditmaal ideaal voor je kinderen. Het zijn beide on-ear modellen. Deze zijn zo speciaal omdat ze maar tot een volume gaan dat veilig is voor de oren van je kind. Bovendien zijn ze ook nog eens helemaal niet zwaar zijn om te dragen. Muzikaliteit alom.

Het betreft de JBL JR310 (de bedrade-versie) en de JR310BT (de bluetooth-versie). Beide gaan ze tot een volume van 85 dB. Voldoende volume om optimaal te kunnen genieten van muziek én je oren niet te beschadigen. Daarnaast hebben de hoofdtelefoons een ingebouwde microfoon. Ze zijn voorzien van op maat ontworpen oorkussens en een gevoerde hoofdband.

“We have made some improvements on the Junior range around fast charging so kids have their headphones whenever they need them. And with the noise limiting technology, parents can rest assured their ears are protected.”

De bluetooth-variant, de JR310BT, springt eruit omdat deze ook nog eens een bediening heeft die makkelijk te gebruiken is. Gebruiksvriendelijkheid staat op nummer 1. Verder gaat de batterij tot wel 30 uur mee. Je zal ook niet lang moeten wachten om terug te kunnen genieten van je favoriete muziek want de JR310BT is snel opgeladen.

De hoofdtelefoon helemaal omtoveren tot het favoriete hebbedingetje van je zoon of dochter? Zeer eenvoudig, want je hebt namelijk de keuze uit drie verschillende kleuren: lichtblauw/roze, rood/blauw en groen. Daarnaast kan je het on-ear model nog verder personaliseren door de herbruikbare stickers te gebruiken die worden meegeleverd in de doos.

Nog meer ontdekken over deze kindvriendelijke hoofdtelefoon? Check dan zeker eens de productpagina van de JBL JR310 en JBL JR310BT.

Verkooppunten van het merk jbl