Sennheiser, het gerenommeerde audiomerk, heeft recent de CX 400BT oordopjes uitgebracht die garant staan voor een superieure sound. Op maat van jouw luistervoorkeuren. Eerder kwamen ze al op de proppen met hun Premium Momentum True Wireless 2 in-ears maar nu komen ze dus met een prijsgunstiger alternatief (199 euro).

Met een minimalistisch design, inclusief stijlvol comfort, is de CX 400BT True Wireless gemaakt voor diegenen die graag genieten van een lange afspeellijst, een levendig audioboek of een liefdevol telefoontje. Aldus Sennheiser.

Dit exemplaar is leverbaar in een zwarte of witte afwerking en hebben een ergonomisch design dat zorgt voor een uitstekend draagcomfort gedurende heel de dag. De in-ears passen perfect in het oor en dat zorgt voor een optimale passieve ruisonderdrukking. Tevens houdt het de oordopjes stevig op hun plaats dankzij de meegeleverde ‘adapters’ in vier verschillende maten.

Sennheiser CX True Wireless

Maar wat krijg je nu terug voor deze prijs? Toch best wel veel. Zo kan je o.a. gebruik maken van de Smart Control App met een ingebouwde equalizer om de muziek volledig af te stemmen op jouw wensen. Daarnaast beschikken de CX True Wireless oordopjes over Bluetooth 5.2 met codec-ondersteuning voor AAC, aptX en SBC.

Lees ook


Sennheiser Ambeo Soundbar: ReviewSennheiser Ambeo Soundbar

 


 

Lang naar muziek luisteren is ook geen probleem met deze oordopjes. Zo geniet je van 27 uren speeltijd met een volle batterij. Moest je tussendoor eens gebeld worden, zal de persoon aan de andere kant van de lijn geen last hebben van een slechte stemherkenning door de twee kwalitatieve microfoontjes in beide oortjes.

“Of je nu in de sfeer bent voor kalmerende deuntjes of op zoek gaat naar aangrijpende beats, de drivers van de CX 400BT True Wireless garanderen een trouwe klank met diepe bassen, natuurlijke middentonen en zijn scherp en gedetailleerd in het hoge register.”

Door de IPX4-certificering zijn zelfs nog eens spatwaterdicht. Handig toch? Nog een handige feature is de on-bud touchbediening. Deze kan je ook in de app aanpassen.

Sennheiser CX True Wireless

En last but not least beschikken de in-ears over een ‘rol-switching’ functie. Deze functie laat het toe om een oortje apart te gebruiken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen muziek alleen door het linkeroortje te laten komen.

Zoals je ziet komen de draadloze in-ears van Sennheiser met heel wat handige features zodat jij, in optimale omstandigheden, kan genieten van je geliefkoosde muziek. Nieuwsgierig naar meer? Kijk zeker eens op hun website en ontdek er alles over.

Verkooppunten van het merk sennheiser