Schoonheid en nauwkeurige techniek dankzij actieve ruisonderdrukking die een pure geluidservaring creëren. Zo begint de introductie van de Nothing ear (1) draadloze oordopjes. Het allereerste product van audiobedrijf Nothing dat komt in een wel heel opmerkelijke afwerking. Geen standaard wit of zwart deze keer maar wel: transparant. 

De Nothing ear (1) betreft een set in-ears voorzien van krachtige 11,6 mm drivers verpakt in een ultralicht en compact design dat slechts 4,7 gram weegt. Het biedt ondersteuning voor active noise cancellation en er wordt tot wel 34 luistergenot gegarandeerd. Om hun lancering kracht bij te zetten, maakte het audiomerk onderstaand filmpje. Zeker de moeite waard om eens te bekijken. Nieuwsgierig?

“It’s finally here. Raw beauty and precise engineering with active noise cancellation for a pure sound experience. Stay tuned for our limited drop coming soon.”

Op vlak van geluidskwaliteit schiet de Nothing ear (1) zeker en vast niet te kort want dit werd volledig getuned door de technici van Teenage Engineering. De draadloze oortjes komen, zoals eerder al vermeld, in een transparant ontwerp dat naar eigen zeggen het vakmanschap extra in de verf zet. In combinatie natuurlijk met de schoonheid die hun technologie omkaderd.

Wil je even in alle rust even genieten van jouw geliefkoosde muziek maar laat de omgeving dat niet toe? Geen zorgen want met de ingebouwde ruisonderdrukkingstechnologie wordt er meteen korte metten gemaakt met ongewenst achtergrondgeluid.

Verder heeft dit exemplaar een ‘composite mesh design’ waardoor een verbeterde zweet- en waterbestendigheid mogelijk wordt gemaakt. In combinatie natuurlijk met de IPX4-certificering.

Extra handig aan de Nothing ear (1) is dat, als je de oordopjes verwijdert uit je oren, de muziek automatisch wordt gepauzeerd. Ben je klaar om terug intens te genieten? Dan stop je ze gewoon weer in. Echt gemakkelijk, toch?

Goed nieuws want de Nothing ear (1) is ondertussen al leverbaar, helaas enkel wel in een transparante afwerking. Voor 99 euro zijn ze al van jou. Klaar om er nog meer over te ontdekken?