MSB Technology, het gekende Amerikaanse audiobedrijf van heel wat leuke en sfeervolle belevingsproduchten, heeft laten weten dat het
einde van een tijdperk voor hun is aangebroken op vlak van ontwikkeling en productie met betrekking tot cd-loopwerken. Met de groeiende vraag naar MSB’s speciale DAC-technologieën en hoogwaardige versterkers, heeft het bedrijf besloten om zich uitsluitend op deze producten toe te leggen.

Net zoals Apple bijvoorbeeld de hoofdtelefoonaansluiting van hun smartphones heeft ‘geband’, naderen ze bij MSB Technology het einde van een tijdperk wat betreft hun cd-loopwerken. Het bedrijf begrijpt volledig dat er zeker nog vraag is van de consument, maar MSB merkt dat deze vraag door de jaren heen is blijven afnemen.

Lees ook


MSB Technology DACNieuwe MSB DAC bundels, zonder keuzestress

 


 

Voor hen voelt dit dan ook als een ingrijpende verandering. Zeker als je weet dat het audiomerk is opgericht tijdens de ‘eerste golf’ van cd-technologieën. We kunnen niet enthousiaster zijn om te zien hoe digitale bronnen zijn en blijven evolueren. Aldus MSB Technology.

Maar natuurlijk stopt bij deze het muzikale van MSB Technology zeker niet. In tegendeel, het gaat gewoon door. Enkel zonder cd-loopwerken. Nieuwsgierig naar wat voor moois MSB Technology nog allemaal in petto heeft? Surf dan zeker eens naar hun website en ontdek er alles over.

Ze bieden je een breed scala aan ingangsmodules die met verschillende bronnen kunnen worden gebruikt. Hun DAC’s bijvoorbeeld kunnen elke bron naar zijn hoogste potentieel verheffen. De toekomstige mogelijkheden zijn eindeloos.

“Our best performing input, the Pro USB, shares the same technology found in our transports. This can be used with a server to achieve equivalent performance with the same great isolation. Or simplify with the Network Renderer for a single integrated solution.”

Verkooppunten van het merk msb-technology