Zie hier de Razer Opus THX, een draadloze hoofdtelefoon mét active noise cancelling. Tegenwoordig zijn er heel wat hoofdtelefoons op de markt die voorzien zijn van ANC, maar wat dit model speciaal maakt is uiteraard zijn THX-certificering.

“THX® CERTIFIED HEADPHONES for high-fidelity sound. Tested and optimized by experts in cinematic audio immersion at THX Ltd.”

RAZER OPUS THX

Met deze unieke certificatie wordt er voor gezorgd dat de luisteraar een geluidsweergave krijgt zoals die origineel bedoeld is. Ben je dus naar een scene uit een film aan het kijken die zich buiten afspeelt in een flinke stortbui? Dan is het bijvoorbeeld de bedoeling dat je de vallende regen ervaart op een zo realistisch mogelijk manier.

Als je hier en daar nog wilt bijsturen dan is dat zeker nog mogelijk dankzij de Opus-app. Hier kan je zelf nog aanpassingen doen aan de THX-afgestemde EQ-presets.

RAZER OPUS THXDoor zijn uiterlijk zou je misschien kunnen denken dat de hoofdtelefoon is weggelegd voor gamers maar niets is minder waar. Met de nieuwe Opus THX wil Razer ook heel graag muziekliefhebbers aantrekken. Opvallend is dat er bij deze nieuwe hoofdtelefoon niet is gekozen voor het kenmerkende fluorescerende groen wat op andere producten van de fabrikant meestal wel terug te vinden is.

Verder beschikt de Razer Opus THX over drivers van 40mm. Deze staan o.a. in voor het frequentiebereik dat gaat van 20 Hz tot 20 kHz. In totaal zijn er vier microfoons ingebouwd die er samen voor zorgen dat invloeden van buitenaf zoveel mogelijk onderdrukt worden, dit is ook wel beter gekend als ANC. Verbinden doe je via het gestandaardiseerde bluetooth. Qua geluid wordt er ondersteuning geboden voor AAC, A2DP, AVRCP en aptX.

Met een batterijduur van 25 uur zal je bijna de hele dag door kunnen genieten van je favoriete muziek. Ben je je hoofdtelefoon toch vergeten op te laden? Dan kan je nog altijd blijven genieten dankzij de handig meegeleverde kabel.

Ben je benieuwd wat de Razer Opus THX nog allemaal in huis heeft? Breng dan zeker eens een bezoekje aan de website van Razer om meer te weten te komen over deze THX-gelicenseerde hoofdtelefoon.

RAZER OPUS THX