Met de term ‘groen’ zou je misschien denken dat we het hier bij de Stir It Up platenspeler van House of Marley hebben over de afwerking, maar niets is minder waar. House of Marley is een fabrikant van duurzame en ecologisch verantwoorde audioproducten, in de volksmond beter gekend als ‘groene’ producten dus en met de komst van hun nieuwe platenspeler dragen ze dat ook graag verder uit.

De platenspeler is gebouwd op een milieuvriendelijk manier, voor het materiaal bijvoorbeeld hebben de ontwerpers gekozen voor bamboe. Niet het meest voor de hand liggende, maar wel effectief. Aldus House of Marley.

House of Marley Stir it up

Het Stir It Up-model komt niet volledig ‘uit de lucht gevallen’. Het is eigenlijk een opvolger van een eerdere platenspeler die ze uitbrachten maar dan wel met het verschil dat deze voorzien is van bluetooth. Vinyl luisteren via bluetooth of via de kabel? Het is aan jou de keuze!

De basis van de platenspeler is, in tegenstelling tot de toevoeging van bluetooth, wel hetzelfde gebleven. Combineer 15 millimeter dik bamboe met een milieuvriendelijk ontworpen Regrind rubberen ‘mat’, werk het af met de bekende Rewind stof van House of Marley en je komt al snel uit bij de Stir It Up platenspeler.

De snelheden variëren tussen 33 1/3 of 45 toeren per minuut. Bij levering ontvang je tegelijkertijd een element van Audio-Technica zodat je onmiddellijk aan de slag kan gaan om je vinyl platen te laten weerklinken in jouw luisterruimte.

Wil jij op een ecologisch verantwoorde manier genieten van vinyl-klassiekers? Dan is de Stir It Up platenspeler van House of Marley misschien wel een goede zet!