Teufel mag weer een nieuw product toevoegen binnen hun AIRY-productserie: de AIRY TRUE WIRELESS. Het zijn volledige draadloze oordopjes die zijn ontworpen voor iedereen die lang van zijn favoriete muziek wilt genieten op een comfortabele manier. Je mag je verwachten aan een hoogwaardige geluidsweergave, een goede pasvorm, spatwaterbescherming en slimme touchcontrol. Zo zou de AIRY TRUE WIRELESS ideaal zijn voor dagelijks gebruik, aldus de fabrikant.

Wat meteen opvalt, is natuurlijk het design wat een klein beetje doet denken aan de AirPods van Apple vanwege het ‘steeltje’ dat toegevoegd is.

“Goede muziek verdient goede sound – altijd en overal. De AIRY TRUE WIRELESS begeleidt je de hele dag lang met de bekende Teufel sound en veel slimme features. Want met de bijbehorende oplaadcase houdt hij het meer dan 25 uur vol. Welke muziek zet jij als eerste op?”

Teufel claimt dat de oordopjes ideaal zijn voor elke dag te gebruiken en met hun batterijduur van 25 uur maken ze dat meer dan waar. Elk in-ear beschikt over een accu voorzien van 60 mAh, dit zou moeten volstaan voor 6 uur aan muzikaal genot. Maar tel daarbij nog eens de tweede accu van het doosje op (met een lading van 500 mAh) en je krijgt er ineens 19 uur extra bovenop.

Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste specificaties op een rijtje.

  • Draadloze in-ears zijn voorzien van lineaire HD-neodymium drivers
  • 15 minuten quick charge voor 1 uur aan muziek
  • Bluetooth 5.0 met aptX® (Android) en AAC (iOS) voor draadloze geluidsoverdracht in cd-kwaliteit van Spotify, Youtube, Apple Music & co
  • Spatwaterdicht volgens de IPX5-certificering
  • Headset functie: twee microfonen met onderukking van ruis en echo
  • Touch control voor muziekbediening, bellen & start van voice assistence
  • Ultra laag gewicht van slechts 49 gram (in-ears + oplaadcase), ideaal voor onderweg

De AIRY TRUE WIRELESS zijn leverbaar in een zwarte, blauwe of zilveren afwerking voor een adviesprijs van 150 euro. Denk jij dat dit dé ideale in-ears zijn voor jouw levensstijl? Of twijfel je nog? Je vindt ongetwijfeld een antwoord op al jouw vragen door even te surfen naar de website van Teufel.