Na lang wachten is het eindelijk zover: de eerste leveringen van de NAD M33  ultra-high-performance streaming versterker staan gepland voor september. De M33 is de opvolger van de M32 en biedt in vergelijking met zijn voorganger heel wat nieuwe mogelijkheden. Van 4 tot 15 augustus kan je hem zelf komen ontdekken tijdens een private listening sessie bij iEar’, alleen daarheen dus!

Deze ultra performante streaming versterker zou naar eigen zeggen garant moeten staan voor een superieur audiofiel geluid. Gezien de reputatie van NAD willen we dat graag geloven. Door het toepassen van de nieuwe Purifi Eigentakt Hybrid Digital-versterkertechnologie wordt de traditie van het identificeren en ontwikkelen van geavanceerde versterkingstechnologie verder gezet.

“Met een minimum van 200 Watt per kanaal op de tap, is het resultaat levensechte prestaties, geïllustreerd door ultralage vervorming en ruis.”

Het leuke aan dit high-end apparaat is dat het een geïntegreerde BluOS streaming module aan boord heeft waarmee je draadloos verbinding kan maken met andere spelers binnen het BluOS ecosysteem.

Hebben wij jou warm gemaakt om deze versterker zelf eens te gaan ontdekken? Bij iEar’ krijg je de kans om dat typische NAD-geluid zelf eens te ervaren tussen 4 en 15 augustus. Tijdens een private listening sessie krijg je een uitgebreide demonstratie van de NAD M33.

NAD M33

Je bent zelfs in de mogelijkheid om dit nieuwe paradepaardje te vergelijken met de M32 of zijn kleinere broer nl. de M10. Of combineer hem met jouw favoriete luidspreker, bij iEar’ is er alvast heel wat mogelijk! Je kan online alvast je plekje reserveren.

Ben je als als NAD liefhebber, audiofiel of muziekliefhebber volledig overtuigd? Dan ben je nu al in de mogelijkheid om een pre-order te plaatsen. Naar verwachting zou je hem moeten ontvangen in de loop van de maand september.

Winkel Tilburg:

Winkel Amsterdam:

Verkooppunten van het merk nad