Deezer heeft de beschikbaarheid van 360 Reality Audio-tracks aangekondigd via een nieuwe speciale app, nadat ook Sony al eerder had aangekondigd dat het 360 Reality Audio-formaat dit najaar zal worden gelanceerd.

360 by Deezer zal beschikbaar zijn voor mobiele apparaten met iOS en Android en geeft u directe toegang tot een catalogus met nummers gecodeerd in het nieuwe formaat van Sony. 360 by Deezer synchroniseert met de standaard Deezer-app zodat gebruikers nog steeds toegang hebben tot hun favoriete nummers en afspeellijsten zonder tussen de twee te hoeven springen.

Om 360 Reality-audiotracks te ervaren, moet je een abonnement hebben op Deezer’s €19,99 HiFi-niveau. Bij de lancering is Deezer een speciale partnerschap aangegaan met Sony om een speciale korting aan te bieden met bepaalde Sony-hoofdtelefoons.

Wanneer je een van de geselcteerde Sony-hoofdtelefoons koopt, kan je je aanmelden voor drie maanden gratis Deezer HiFi, waarna je kan genieten van een lidmaatschap met korting van €14,99 per maand.

Deezer heeft niet specifiek gezegd hoeveel 360 Reality-audiotracks beschikbaar zijn via de nieuwe app, maar Sony beweerde wel dat er bij de lancering meer dan 1000 beschikbaar zouden zijn.

Verkooppunten van het merk deezer