JBL komt op de proppen met een wel heel speciale ‘ghost’-editie van de populaire True Wireless oordopjes. Steel de show met deze JBL Tune 225TWS Ghost eye-catchers in doorzichtig oranje of zwart met bijhorende case. Niets is wat het lijkt deze herfst met ‘s werelds allereerste transparante TWS oordopjes, aldus JBL.

Met de komst van de Special Edition Tune 225TWS Ghost maakt de gekende audiofabrikant een statement: de normaal gesproken verborgen componenten die jou de iconische JBL Sound brengen, mogen nu eindelijk gezien worden.

Deze gewaagde nieuwe editie brengt je het beste van de Tune 225TWS: de epische JBL Pure Bass Sound, het strakke design, de comfortabele pasvorm en de compacte oplaadcase.

Hou jij ervan om de klok rond te blijven genieten van je favoriete muziek? Met een batterij die wel 25 uur meegaat, luister je onafgebroken naar jouw afspeellijst. De linker en rechter oordopjes kunnen afzonderlijk van elkaar gebruikt worden voor muziek te luisteren of te bellen.

Bij het openen van de oplaadcase verbinden de oordopjes automatisch met je telefoon. De special edition JBL Tune 225TWS Ghost zijn ondertussen al verkrijgbaar in een zwarte of oranje afwerking voor een adviesprijs van 99,99 euro.