Audiobedrijf Pure heeft recent drie fonkelnieuwe DAB- en webradio’s aangekondigd. Maak hier kennis met de Pure Elan DAB+, Pure Elan Connect en Connect+. Ze zijn allemaal ultra draagbaar én voorzien van enkele leuke features. Hieronder zetten we voor jullie de belangrijkste kenmerken op een rijtje.

Als eerste in de rij hebben we de Pure Elan DAB+ dat tegelijkertijd ook het meest prijs bewuste model is met zijn 49,99 €. Zoals de naam het al doet vermoeden is deze radio voorzien van DAB+ maar ook van FM radio. Het gaat zelfs zo ver dat je hem ook kan connecteren via bluetooth zodat je je favoriete muziek kan laten weerklinken in je ruimte dankzij de Elan DAB+.

Daarnaast hebben we dan nog de Pure Elan Connect en Connect+. Deze zijn in vergelijking met zijn ‘kleinere broer’ iets duurder, respectievelijk 79,99 € en 99,99 €, maar voor dat bedrag krijg je natuurlijk wel iets extra in ruil. Zo wordt er naast de DAB+- en FM-functie nog eens internetradio aan toegevoegd.

De Pure Elan Connect heeft maar 1 speaker aan boord in tegenstelling tot het Connect+ stereomodel die voorzien is van 2 speakers samen met een 2 x 3 Watt versterker.

De radio’s kunnen gevoed worden met een USB-kabel of met 4 AA-batterijen. Bovendien heb je bij alle modellen de mogelijkheid om een hoofdtelefoon aan te sluiten. Je kan als muziekliefhebber kiezen uit een witte of zwarte afwerking.

Verkooppunten van het merk pure