HNNY Benelux liet vol trots weten via een persbericht dat ze een nieuwe aanwinst hebben binnen hun aanbod. Namelijk het merk ETI Research. Naar eigen zeggen is aan hun zoektocht naar de beste audioconnectoren toch wel een einde gekomen.

ETI Research LegatoEen tijdje geleden bracht ETI Research de Legato op de markt. Een AC power connector van hoge kwaliteit. De contactpennen van de stekker zijn bijvoorbeeld gefreesd uit 1100 Series koper met een IACS waardering van 102%. De behuizing is gemaakt van hoogwaardige aluminium (6061). Deze behuizing zou EMI en RF instraling moeten voorkomen. Alle koperonderdelen in de plug zijn gereinigd, verguld en met cryogeen behandeld.

Het is mogelijk om kabels van 20 mm toe te passen dankzij de zelfspannende polymeren trekontlasting met aluminium spanmoer. De ETI Research Legato AC power connector is verkrijgbaar in een Shuko en IEC uitvoering. Die beide uiteinden moeten zorgen voor het ultieme stroomsnoer.

Volgens HNNY Benelux zou de basisbekabeling zelfs klinken als een klok, laat staan dus met serieuze bekabeling. Wil je graag wat meer informatie? Kijk dan gerust eens op de website van HNNY Benelux of ETI Research.