Fresh ‘n Rebel, het Rotterdamse merk voor trendy audiowear, heeft onlangs de prestigieuze Testaankoop Award gewonnen voor hun nieuwste hoofdtelefoon: de Clam 2. Deze bekroning, met het label ‘Beste Koop’ staat synoniem voor een product waarbij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding primeert. Het is een erkenning van de voortreffelijke prestaties en innovatie die Fresh ‘n Rebel heeft weten te bereiken met hun Clam 2.

Met deze nieuwe onderscheiding bewijst Fresh ‘n Rebel opnieuw dat ze een toonaangevende speler zijn op het gebied van innovatie en kwaliteit in de wereld van audio.

De Clam 2, de nieuwste toevoeging aan de Clam line-up, staat garant voor een indrukwekkende luisterervaring. Aldus de fabrikant. Deze telg beschikt over een opmerkelijke batterijduur van maar liefst 80 uur. Het combineert stijl, comfort en hoogwaardige audiokwaliteit in één pakket.

De hoofdband van de Clam 2 heeft een aansluitende vorm en zachte vegan leren oorkussens voor de ultieme pasvorm. Bovendien heeft de Clam 2 een opvouwbaar ontwerp, waardoor hij extra compact is om in je tas te stoppen. Wat betreft stijl, biedt Fresh ‘n Rebel opnieuw oogverblindende kleuropties waar ze bekend om staan. Naast de klassieke kleuren ‘Silky Sand’ en ‘Safari Red,’ introduceert het merk ook nieuwe trendy kleuren waaronder Brave Bronze, Dusky Blue en Deep Mauve, als onderdeel van het assortiment. De Clam 2 is ondertussen al verkrijgbaar.

Verkooppunten van het merk fresh-n-rebel