Ben je een liefhebber van hoogwaardige audiotechnologie, vind je het fascinerend om de nieuwste sfeervolle producten op de markt te horen en wil je tegelijkertijd kans maken op geweldige prijzen? Dan mag je de Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2023 zeker niet missen. Het evenement vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 oktober in BluePoint, gelegen aan de 80 Boulevard Auguste Reyers in Brussel.

De Noir et Blanc Brussels Hifi Show is een paradijs voor muziekliefhebbers, met tal van exposanten die de nieuwste en meest geavanceerde audioproducten tentoonstellen. Maar dat is nog niet alles. Alle bezoekers van de beurs krijgen de kans om deel te nemen aan een wedstrijd. Er zijn prachtige prijzen te winnen met een totaalwaarde van maar liefst 5.000 euro. Wie niet waagt…

Hoe kan je deelnemen? Het is eenvoudig. Bij aankomst op de beurs ontvang je een QR-code waarmee je kan deelnemen aan de wedstrijd. Bezoek de receptie op de begane grond en zoek naar de antwoorden in de verschillende expositieruimtes. Als je een correct antwoord kan geven op alle vragen, ben je automatisch ingeschreven voor de loting die plaatsvindt na afloop van de show.

Maar haast je, want de wedstrijd loopt tot zondag 15 oktober 2023. De winnaars worden per e-mail op de hoogte gesteld en kunnen hun prijzen ophalen in de winkel van Noir et Blanc. Hieronder een greep uit de ‘prijzenpot’:

  • Thorens Cleaning set ter waarde van €99
  • Uberlight (één witte en één zwarte) ter waarde van €119
  • Solid Tech Isolators ter waarde van €342
  • Een selectie van Naim CD’s en LP’s ter waarde van €250
  • Yamaha MusicCast 200 ter waarde van €719
  • Ruark R1S ter waarde van €399
  • Hifiman Deva Pro ter waarde van €315

Als dat nog niet genoeg zou zijn, organiseert KEF een muziek quiz in de Pasteur/Baekeland ruimte op niveau -1. Waag je kans, wie weet sleep jij wel één van de 3 KEF Mu3 oortelefoons in de wacht met een waarde van 229 euro per stuk. Er zijn vier wedstrijdsessies gepland.

Mis deze kans niet om de nieuwste audioproducten te ontdekken en fantastische prijzen te winnen op de Noir et Blanc Brussels Hifi Show 2023. Zorg ervoor dat je erbij bent op 14 en 15 oktober en geniet van een unieke beleving. Voor meer informatie, bezoek zeker eens de website van Noir et Blanc.

Verkooppunten van het merk kef