Goldmund stel jullie graag voor aan hun nieuwste SACD speler van het hoogste niveau: ontdek de Eidos Reference. Dit vlaggenschipmodel is ontworpen en met de hand gemaakt in Zwitsersland, meer bepaald in Genève. SACD, CD, CD-R, CD-RW of DVD? De Eidos Reference heeft het allemaal in zijn ‘muzikale huis’.

De SACD-speler kan gekoppeld worden aan een computer dankzij de USB-ingang (tot 384 kHz PCM, tot 22.579,2 MHz DSD) of je kan het model ook koppelen aan een breder scala van leuke en sfeervolle audioproducten dankzij de digitale en analoge uitgangen aan de achterzijde, waaronder bijvoorbeeld analoge gebalanceerde XLR- en ongebalanceerde cinch-uitgangen.

Er wordt respectievelijk een S/R-verhouding en kanaalscheiding gegarandeerd van meer dan 128 dB en 125 dB. Het frequentiegebied zou lopen van 10 Hz tot 20 kHz. Met de komst van dit paradepaardje focust Goldmund zich vooral op het high-end audiosegment.

Lees ook


Goldmund Telos7Goldmund kondigt de Telos 7 NextGen aan, een nieuwe hoogwaardige geïntegreerde versterker

 


“At Goldmund, we strive to lead in the creation, development, and manufacture of the industry’s most advanced audio technologies.”

Er is een D&M SACD-loopwerk voorzien dat geïntegreerd is in een mechanisch aardingssysteem dat korte metten maakt met ongewenste trillingen. Bovendien wordt dankzij een demper de stijfheid van het ladermechanisme verhoogt. Het resultaat? Een nóg betere geluidstransparantie, aldus Goldmund. In totaal heeft dit paradepaardje een gewicht van 110 kilogram en een grootte van 68 x 80 x 53 centimeter, inclusief het bijhorende meubel.

De Eidos Reference SACD zal uiteindelijk verkrijgbaar worden een zilveren of zwarte afwerking. Goldmund‘s garantie? De perfecte audiobron voor veeleisende audiofielen die graag intens willen genieten van hun favoriete muziek. Klinkt alvast veelbelovend!

Verkooppunten van het merk goldmund