Hangen de geluidsprestaties niet af van de omvang? Ontdek dan KEF’s Uni-Core technologie die het gerenommeerde audiomerk onlangs voorstelde. Uni-Core™ is een gepatenteerde technologie die de behuizingsomvang van hoogwaardige luidsprekers en subwoofers herdefinieert. 

KEF Uni-CoreMet uitzonderlijke engineering en veel creativiteit hebben de engineers van KEF een ware revolutie teweeggebracht in het conventionele force-cancelling-ontwerp. Het Uni-Core™-ontwerp realiseert naar eigen zeggen een diepere en nauwkeurigere bas vanuit zeer compacte behuizingen.

Er wordt een maximale bas beloofd met minimale ruimte. Dankzij het innovatief ontworpen Uni-Core™-systeem overwint het de beperkingen die mogelijks kunnen optreden bij het plaatsen van bijvoorbeeld force-cancelling drivers in een kleinere behuizing. Er worden back-to-back drivers gecombineerd in één enkel motorsysteem.

Lees ook


KEF debuteert met de Mu3 noise-cancelling hoofdtelefoonKEF Mu3

 


 

Hierbij leveren de overlappende, concentrische geordende spreekspoelen véél meer driverexcursie dan andere force-cancelling ontwerpen en wordt er véél meer vermogen en diepte omsloten vanuit een kleinere behuizing. Aldus KEF.

Wil je graag meer ontdekken over de Uni-Core™-technologie? Bekijk dan gerust eens deze leuke video, breng een bezoekje aan de website van KEF of ontdek de ‘biggest small subwoofer’ (a.k.a. de KFC62) die voorzien is van KEF’s Uni-Core™-technologie.

Verkooppunten van het merk kef