De fysieke concertzaal van het Berliner Philharmoniker Orkest mag misschien dan wel gesloten zijn tot 19 april wegens het coronavirus, maar dat houdt hen niet tegen om hun publiek te blijven entertainen met hun muziek.

Iedereen die wil kan gratis eens een kijkje gaan nemen in hun virtuele concertzaal. Zo hoopt het orkest mensen plezier te geven door te laten zien waar zij elke dag opnieuw mee bezig zijn. Tegelijkertijd komen ze ook weer terug in contact met hun publiek, al is het wel op een virtuele manier.

Berliner Philharmoniker Orkest

Wat je kan verwachten? Er zijn meer dan 600 orkestconcerten beschikbaar van de Berliner Philharmoniker, allemaal verspreidt opgenomen over een periode van meer dan 10 jaar. 15 daarvan zijn zelfs van de nieuwe dirigent: Kirill Petrenko. Daarnaast kan je ook nog exclusieve bonusvideo’s bekijken, hieronder een overzicht.

  • Portretten van dirigenten en orkestleden
  • Uitgelichte projecten
  • Documentaires die de geschiedenis van het orkest kaderen

In de Digital Concert Hall ticket pagina kan je jezelf aanmelden. Door het invullen van de code BERLINPHIL heb je gedurende 30 dagen volledig gratis toegang tot het online platform. Wees wel snel, want je hebt nog tot 31 maart om je code in te wisselen. Wil je graag meer weten? Breng dan eens een bezoekje aan de website van het Berliner Philharmoniker Orkest.