Muziekliefhebbers die het Amerikaanse Dan D’Agostino een beetje volgen, zullen ondertussen al weten dat het het audiobedrijf bezig was de met de Progression Integrated. Ze hadden deze eerder al eens voorgesteld op de Duitse High End audioshow, maar deze stond toen uitgestald als prototype. Nu laat Dan D’Agostino ook weten dat de geïntegreerde versterker leverbaar is.

Dan D’Agostino Progression IntegratedHet Amerikaanse audiobedrijf wil met de komst van de de Progression Integrated versterker een mooie combinatie maken tussen enerzijds elegantie wat betreft het design en anderzijds kracht en detail als het gaat over de muziekweergave.

Ook dit apparaat van Dan D’Agostino mag weer rekenen op de reeds bestaande technologieën van het merk. Zo is er o.a. gebruik gemaakt van het Master Audio System alsook van discrete, gebalanceerde en direct gekoppelde schakelingen. De eindtrap van deze krachtpatser kan maar liefst 200 Watt (8 Ohm) of 400 Watt (4 Ohm) per kanaal leveren.

Ook het design doet weer onmiddellijk denken aan Dan D’Agostino. Heel duidelijk komen bijvoorbeeld de koellichamen naar voren, maar met zo een vermogen is dat natuurlijk wel noodzakelijk. Deze koellichamen doen dan tegelijkertijd ook wel weer denken aan de Relentless Mono Amplifier.

Dan D’Agostino Progression Integrated

Op analoog vlak zijn er twee single-ended ingangen, drie gebalanceerde ingangen en een gebalanceerde home theater pass through ingebouwd. Daarnaast is er ook nog een gebalanceerde voorversterkeruitgang voor muziekliefhebbers die een subwoofer in hun systeem hebben.

Ben je meer een fan van digitale weergave? Dan kan je bij je bestelling optioneel nog een digitale module laten inbouwen. Zo vervallen er een aantal interlinks en extra componenten die volgens het Amerikaanse bedrijf alleen maar voordelen biedt op vlak van audioweergave.

De Dan D’Agostino Progression Integrated is ondertussen al leverbaar, er is alleen nog geen informatie bekend wat betreft de adviesprijs voor de Benelux. Het is beschikbaar in een zilvere of zwarte afwerking. Voor meer informatie kan je een surfen naar de website van Dan D’Agostino.