Hisense rolt een firmware upgrade uit voor één van hun vlaggenschipmodellen: de L9G TriChroma Laser TV-projector. Door het uitvoeren van deze update wordt jij als eindgebruiker in de mogelijkheid gesteld om te profiteren van de talloze voordelen die Dolby Vision jou te bieden heeft. De update zal automatisch aangeboden worden via het netwerk.

Moest je minder bekend zijn met Dolby Vision, dit creëert een premium entertainment ervaring die buitengewone kleuren, contrast, helderheid en details naar het ‘witte doek’ brengen. Kort samengevat mogen we stellen dat Dolby Vision een HDR-standaard is die gebruik maakt van dynamische metadata. Het doel is om de beleving van jou als consument te maximaliseren.

Dolby Vision verschilt van het meer gebruikelijke HDR10 door dynamische tone mapping die het beeld in real time optimaliseert. HDR10 biedt statische tone mapping die, in het beste geval, de ‘piek’ en gemiddelde luminantie weergeeft met behulp van metadata.

“The L9G Laser TV features the TriChroma triple-laser light engine to achieve full coverage of the BT.2020 color space.”

Vanaf heden is de ultra short row projector van Hisense dus ook gelicenseerd voor Dolby Vision. Maar hoe krijg je deze upgrade nu op jouw L9G TriChroma projector? Heel eenvoudig: schakel het apparaat in en zorg voor een actieve internetverbinding. Vervolgens zal de upgrade automatisch uitgevoerd worden.

Wanneer je vervolgens Dolby Vision content bekijkt, zal jouw Hisense laser TV die inhoud weergeven op de manier zoals de producent het voor ogen had. Met inbegrip van  levendige kleuren en contrast.

Verkooppunten van het merk hisense