De showkalender van AudioExpert, gelegen in Den Bosch (Nederland), wordt verder aangevuld. Naast de McIntosh en Sonus faber HiFi Show op 13 en 14 april 2024, waar we vorige week over communiceerden, is er nog meer op til. Markeer alvast zaterdag 20 april 2024 in je agenda. Ook dan wordt een HiFi Show georganiseerd. Deze staat in het teken van Illumnia. De luidspreker-revolutie van Belgische bodem. Met een leuze als ‘het onmogelijke wordt mogelijk’, wordt de lat alvast heel hoog gelegd.

Om meteen met de deur in huis te vallen: het merk Ilumnia heeft een baanbrekende luidspreker ontwikkeld. Wat werkelijk uniek is? Dat is de mechanische ophanging die volledig weggehaald is van de conus. Daardoor zweeft de conus volledig vrij in een magnetisch veld. Het resultaat? Dat is een verbluffende natuurlijke, vervormingsvrije, snelle en ruimtelijke geluidsweergave zoals je het nog niet eerder hebt ervaren. Klinkt als muziek in de oren. Als belangstellende mag je rekenen op de Ilumnia Magister SE en Vocalis MK2 speakers.

Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met F&F HiFi. Naast Illumnia is er een niet te missen showprimeur: de nieuwe Magister NOVUS. Je bent van harte welkom in AudioExpert Castle (Kasteel Nederhemert) op zaterdag 20 april 2024 om alle sfeervolle belevingsproducten te ervaren. De openingsuren zijn als volgt: van 10 tot 17 uur (eerste demo’s starten om 11 uur). Heb je nog geen plannen voor deze dag? Noteer het dan zeker in je agenda.

De Illumnia HiFi Show gaat door op het volgende adres: Kasteellaan 1, 5317KX Nederhemert. In deze historische omgeving kan jij genieten van demo’s waarbij de unieke Ilumnia luidsprekers én Magister NOVUS de muzikale show zullen stelen. Dit kan uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. De entree en parking zijn gratis. Geen reden dus om niet te komen.

Benieuwd hoe zo’n show er aan toe gaat? Bekijk dan zeker eens deze korte impressie die gemaakt is tijdens hun eerste show voor consumenten op 23 maart 2024 in AudioExpert Castle. Het succes was erg groot. Er waren meerdere luistersessies op 1 dag. De Rega Naia platenspeler kon toen rekenen op heel wat belangstelling. Niet alleen in april volgen meer shows van andere merken, maar ook in mei. McIntosh, Sonus faber, Ilumnia en Klipsch om maar enkele te noemen. Stay tuned!

Verkooppunten van het merk ilumnia