AudioExpert Castle. Dat wordt het decor van een veelbelovende HiFi Show die wordt georganiseerd door, hoe kan het ook anders, het gepassioneerde team van AudioExpert. In deze mooie historische omgeving zijn er doorlopende demo’s op zowel zaterdag 13 als zondag 14 april 2024. De hoofdrol wordt vertolkt door deze twee merken: Sonus faber en McIntosh. Twee merken die elkaar heel mooi aanvullen. Dit kan uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Plaats van handeling? Kasteel Nederhemert, Kasteellaan 1 (5317KX Nederhemert).

Maar wat mag je nu concreet verwachten? Op vlak van Sonus faber worden onder andere de magistrale Aida, Stradivari, Il Cremonese Extrema en nog veel meer getoond. Je kan ze niet alleen aanschouwen met je ogen, maar je kan ze ook ervaren (met je oren). Om alles aan te sturen, is er gekozen voor McIntosh. Hierbij een greep uit de sfeervolle belevingsproducten: MC1.25KW, MC3500 mk II en MCD12000. Dat en nog veel meer zal te beluisteren zijn.

Om alle demo’s in goede banen te lijden, zijn de mannen van importeur Fine Sounds Benelux opgetrommeld. Voor deze speciale gelegenheid zijn ze te gast in het AudioExpert Castle. Niet alleen de parking is gratis, maar ook de entree.

Je bent van harte welkom op zaterdag 13 of zondag 14 april tussen 10 en 17 uur. Tijdens deze 2 dagen zijn er doorlopende demo’s. Het AudioExpert Castle, ook wel Kasteel Nederhemert genoemd, is gelegen op het volgende adres: Kasteellaan 1, 5317KX Nederhemert.

Verkooppunten van het merk mcintosh