Zaterdag 30 en zondag 31 oktober van dit jaar. Markeer deze twee data alvast maar met stip in je agenda want er staat weer heel wat leuks gepland. Dan zal namelijk het Dutch Audio Event plaatsvinden in het Koningshof, gelegen in Veldhoven. Het zal de eerste editie worden die in de plaats van, wat een jubileumeditie van XFI zou zijn geweest.

Bowers & Wilkins, Dan D’Agostino, Elipson, Audio-Technica, Vienna Acoustics, … het is maar een greep uit de merken die tijdens dit tweedaagse evenement ten berde zal gebracht worden. Of misschien beter gezegd: ten gehore zal worden gebracht. Muzikaliteit ten top!

“Na bijna een decennium van groei en vooruitgang, heeft het team van de XFI besloten dat een volgende stap in de ontwikkeling van dit evenement noodzakelijk is om verdere groei te kunnen realiseren.”

Dutch Audio Event 2021Kaartjes zijn moment nog niet te koop. Het is ook nog niet duidelijk voor welke prijs je toegang zal krijgen tot dit grootschalige walhalla aan belevingsproducten. Er wordt door de organisatie opgeroepen om hun te volgen op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt om de organisatie vorm te geven en een start te maken met de voorbereidingen van dit event. Ben jij al nieuwsgierig naar wat er zoal op het muzikale programma staat? Kijk dan gerust eens rond op de website van het Dutch Audio Event en laat je verassen.

Ook leuk om te vermelden is dat XFI een samenwerking gezocht heeft met de Audio Show Alkmaar, ook wel bekend als de ‘AZ Show’. Vanwege de aanstaande pensioensleeftijd van oprichter Ben Hoedjes, zal ook deze show gefaseerd deel gaan uitmaken van Dutch Audio Event. De laatste ‘reguliere AZ Show’ zal gehouden worden op 29 februari en 1 maart in het AFAS Stadion in Alkmaar. Stay tuned!