Begin vorig jaar kwam importeur Reference Sounds aanzetten met een wel heel mysterieuze video op Facebook. In die video was te zien hoe Michael Huigen kwam aangereden in een wagen, zijn auto parkeerde voor een leeg grasveld en vervolgens enkele leuke belevingsproducten neerpootte met in de hoofdrol: Mark Levinson en Wilson Audio. Vervolgens nam hij er een stoeltje bij en ging hij recht voor de opgestelde ‘set’ zitten.

En toen stopte de video waarna we de tekst te zien kregen: coming soon. Sommige dachten dat er een leuk dancefestival zat aan te komen met versterking van Mark Levinson en luidsprekers van Wilson Audio. Andere kijklustigen dachten dan weer aan een eigen pand en ja hoor: zij hadden gelijk.

Lees ook


Reference SoundsIets over de toekomstplannen van Reference Sounds…

 


 

In een nagelnieuwe video breidt Reference Sounds een vervolg aan hun teaser video waarmee ze eerder uitpakten. The word is out: the Reference Sounds Experience Center is finally there.

Goed nieuws dus voor Reference Sounds. Uiteraard heeft de beleving van goed geluid iets magisch. Hoe we dat het best omschrijven? Ontastbaar en toch zo betoverend. Of het nu gaat om pure perfectie in een volledig geoptimaliseerde luisterruimte, spectaculair geluid vanuit de muur of plafond zonder zichtbare luidsprekers of een dedicated Privé Cinema? Reference Sounds heeft de kennis en ervaring om jouw dromen te realiseren.

“In February 2020, we started a new chapter. A dedicated building for the ultimate experience of our beautiful products, knowledge and solutions.”

In het Reference Sounds Experience Center kunnen zowel de merken als oplossingen beleefd worden. Centraal hierbij staan inspireren en prikkelen. Waar de kracht van superieure muziek- en filmweergave samenvloeit met akoestiek en interieur.

Waar we je naast onze fantastische producten graag kennis laten maken met de mogelijkheden van onze maatwerk oplossingen die we samen met onze eigen interieurbouwer voor je kunnen realiseren. Aldus Reference Sounds.

Klaar om de wereld van Reference Sounds in stappen?

Verkooppunten van het merk mark-levinson