De Lumina-familie van Sonus faber wordt verder uitgebreid. De Lumina I was al een feit, maar nu krijgt dit model er een grotere broer of zus bij. Maak kennis met de Lumina II. Waar jij je aan mag verwachten? Een kamervullend geluid dat zijn compacte vorm verloochent.

Centraal bij de Lumina II staan LUxe, een MInimalistisch design in combinatie met een NAtuurlijk geluid. De designers hebben hier duidelijk geopteerd voor een eenvoudig, vierkant ontwerp dat zorgvuldig is ‘samengesteld’ zodat de kwaliteit van de gebruikte materialen echt benadrukt wordt. Zelf omschrijven ze de Lumina II vooral als minimalistisch wat meteen de essentie van dit leuke belevingsproduct samenvat. Onder het motto: less is more.

Sonus faber Lumina II

De Lumina II is de grootste boekenplankspeaker in de collectie voorzien van een compact en veelzijdig ontwerp. Perfect om te plaatsen op een boekenkast. De Sonus faber Lumina II kan zelfs gebruikt worden als achterkanaal in een thuisbioscoopsysteem.

Lees ook


Sonus faber Lumina CollectionDe nieuwe Sonus faber Lumina Collection: the tase of simplicty

 


 

De Lumina II beschikt over een 6” midwoofer die speciaal voor deze collectie ontwikkeld is. De iconische D.A.D. (Damped Apex Dome™) tweeter, dezelfde die wordt gebruikt in de Sonetto-serie, is voorzien van een Kurtmueller ‘hand coated soft silk diaphragm’ van 29 mm.

Daarnaast is er nog de reflexpoort die de veelzijdigheid van de speakers extra kracht bij zet. Dankzij deze oplossing is de Lumina II-luidspreker aanzienlijk minder gevoelig wat betreft plaatsing waardoor een uitmuntend geluid mogelijk wordt. Verder heeft de crossover een aantal speciaal ontworpen Sonus Faber-condensatoren van een extreem hoge kwaliteit ‘aan boord’.

Was jij minder bekend met het Lumina portfolio? Dan loont het de moeite om eens een blik te werpen op onderstaande video die werd gemaakt om de vreugdevolle, muzikale boodschap mee de wereld in te sturen.

Are you ready for the ‘taste  of simplicity‘?

Verkooppunten van het merk sonus-faber