LEAK breidt zijn productlijn verder uit met de toevoeging van twee luidsprekermodellen, geïnspireerd door hun roemrijke verleden. De Sandwich 150 en Sandwich 250 nemen het ontwerp over van de originele, zeer innovatieve LEAK Sandwich-luidspreker die zijn debuut maakte in 1961. Ze passen state-of-the-art technologieën en materialen toe om een ultieme versie af te leveren van deze échte Britse klassieker.

Maar wat zijn de belangrijkste kenmerken van de nieuwe Sandwich 150 en Sandwich 250 luidsprekers? Ze worden gekenmerkt door moderne materialen en technologieën die worden gecombineerd met speciale productietechnieken. Voor de buitenoppervlakken hebben de ontwerpers gekozen voor aluminium. Verder is er gebruik gemaakt van polymethacrylimide (PMI) in vliegtuigkwaliteit.

LEAK Sandwich 150 250

De Sandwich 150 speaker bevat een 30 mm textieldome-tweeter en een middentoner/laagdriver met een 170 mm Aluminium-Foamcore Sandwich-conus. De Sandwich 250 luidspreker beschikt over dezelfde tweeter met 280 mm bas- en 108 mm drivers voor de middentonen.

“Introducing THE loudspeakers that you’re going to want to pair with your Leak Stereo; the all new Leak Sandwich 150 and 250. Both models are a nod to the past and a leap toward the future, pairing effortlessly with today’s solid-state amps.”

Ze tillen jouw luisterervaring naar een nog hoger niveau. Deze exemplaren verwerken het vermogen als een kampioen. De frequentierespons van zowel de Sandwich 150 als de 250 streeft de perfectie na. Aldus LEAK.

Beide modellen zijn voorzien van Aluminium-Foamcore Sandwich-conussen. De tweeter bevat een gedempte achterkamer om de output van de achterkant van de 30 mm dome te absorberen. Daardoor wordt deze geïsoleerd ten opzichte van de rest. Zo kan de resonantiefrequentie verlaagd worden tot onder het crossovergebied. Dit maakt het mogelijk om lage, midden en hoge frequenties naadloos samen te voegen. Met inbegrip van een extra dimensie op vlak van detail.

Met één luidspreker geoptimaliseerd voor het linker kanaal en de andere voor het rechterkanaal, wordt een nauwkeurige stereoweergave binnen een diep, breed geluidsbeeld gegarandeerd. Meer weten? Je leest alles over deze speakers op de website van LEAK.

Verkooppunten van het merk leak