Q Acoustics is bijzonder enthousiast om het veelbelovende M40 powered micro-tower draadloze geluidssysteem te introduceren. De meest veelzijdige & kosteneffectieve manier om je (luister)ruimte te vullen met een krachtig en meeslepend geluid. Zonder enorm grote speakers neer te poten.

Q Acoustics M40Na het succes van het bekroonde M20 wireless audio systeem, lanceert Q Acoustics zijn trotse opvolger: de M40 luidsprekers. We spraken hier net over speakers, dat zijn ze ook in essentie. Maar de fabrikant spreekt meer over een geluidssysteem. Waarom? De reden is zeer voor de hand liggend. Er zijn heel wat mogelijkheden op vlak van connectiviteit. Zowel bedraad als draadloos.

Er wordt een naar eigen zeggen ‘groots geluid’ gecreëerd. Het team van Q Acoustics heeft werk gemaakt van een fraaie én onopvallende behuizing. Deze telg is slechts 71 cm hoog. Een huiskamer-vriendelijk ontwerp? Nou en of! Klaar om jouw favoriete muziek nog intenser te beleven?

De M40 beschikt over de nieuwste Q Acoustics-technologie als het gaat om drivers: de C3 Continuous Curved Cone. Voor het eerst gezien en gehoord in de bekroonde 5000 Series luidsprekers, combineert deze mid/bass driver de uitstekende basprestaties van een traditionele rechte conus met de controle van een uitlopende conus in het hoog/middenbereik. Met andere woorden: het beste van beide werelden wordt gecombineerd.

De M40 beschikt over een losgekoppelde tweeter. Samen met Helmholtz Pressure Equaliser (HPE) technologie worden ongewenste staande golven vermindert (in de behuizing van de luidspreker). Het M40 powered micro-tower wireless audio systeem is prachtig gevormd. Het geheel is perfect afgewerkt en beschikt over Q Acoustics’ eigen Point to Point (P2P) interne versteviging. Inert- en stijfheid staan centraal.

“Specified to meet every eventuality, the M40 is able to deliver stunning stereo sound no matter where it’s coming from.”

Aldus het audiomerk. Bluetooth 5.0 zorgt voor een solide draadloze verbinding. Dit model is compatibel met aptX HD en aptX Low Latency technologie. Op die manier kan geluid gestreamd worden in hoge resolutie (tot 24 bit/48 kHz) vanaf elk apparaat (en zelfs vanaf televisies). Via de USB-ingang kan je de M40 aansluiten op een computer bijvoorbeeld.

De M40 heeft genoeg ingangen om een gameconsole, set-top box, voorversterkte platenspeler, … aan te sluiten. Denk je aan een andere geluidsbron? De kans is groot dat de M40 er raad mee weet. Voor de liefhebbers van onder andere home cinema: een subwoofer kan aangesloten worden. Er is 200 Watt beschikbaar in klasse D.

De Q Acoustics M40 is verkrijgbaar in 3 verschillende kleurstellingen waaronder zwart, wit en walnoot. Als belangstellende kan je alvast rekenen op een naadloze integratie met jouw interieur. Klaar om de kracht en precisie te ervaren waar Q Acoustics bekend om staat? Ga zeker eens langs bij een vakhandel in jouw buurt en ervaar de sterke punten zelf met eigen oren én ogen.

Verkooppunten van het merk q-acoustics