De laatste tijd zijn er diverse nieuwe luidsprekers op de markt gekomen van de vooraanstaande merken KEF, Dynaudio, Monitor Audio en Sonus Faber. iEar’ organiseert daarom enkele luistersessies waarbij muziekliefhebbers kennis kunnen komen maken met deze toestellen.

Allemaal lijnen gepositioneerd in het hogere middensegment, heel veel geluidskwaliteit in een populaire prijsklasse voor de liefhebber. KEF bracht de nieuwe R serie, bij Sonus Faber zag de Sonetto reeks het levenslicht, bij Dynaudio kwam Evoke als opvolger van de Focus serie en Monitor Audio bracht de 5e generatie Gold.

Deze luidsprekers verdienen aandacht en daarom organiseert iEar’ speciale luistersessies in het weekend van 21, 22 en 23 maart. Deze luistersessies vinden zowel in hun vestiging in Tilburg als in hun vestiging in Amsterdam plaats. Deze sessies worden gegeven door de importeurs van de betreffende merken. Zo kom je alles te weten van de nieuwe luidsprekers.

De plaatsen zijn beperkt, dus even aanmelden op voorhand is wel verplicht. Dat kan heel gemakkelijk via www.iear.nl/luidsprekerweekend

Wanneer?

  • Donderdag 21 maart: KEF R serie en Sonus Faber Sonetto in Amsterdam
  • Vrijdag 22 maart: Dynaudio Evoke en Monitor Audio Gold 5G in Tilburg
  • Zaterdag 23 maart: KEF R serie en Sonus Faber Sonetto in Tilburg
  • Zaterdag 23 maart: Dynaudio Evoke en Monitor Audio Gold 5G in Amsterdam

Waar?

iEar’ | Ultimate sound and vision
St. Ceciliastraat 28
5038 HA Tilburg
Nederland

iEar’ | Ultimate sound and vision
Beethovenstraat 9-b
1077 HL Amsterdam
Nederland