Pro-Ject heeft een speciale editie draaitafel aangekondigd in samenwerking met Guns ‘N Roses. Deze zal de Artist-serie van het merk verder uitbreiden. De modellen in een The Beatles en The Rolling Stones-thema krijgen er dus nog een extra platenspeler bij.

In wezen is de ‘Guns N’ Roses-platenspeler ‘Pro-Ject’s Essential III A-draaitafel (de Essential III, maar met een superieure Acryl-IT E draaiplateau) met een esthetiek die de band eert.

Guns N' Roses Pro-Ject draaitafel

Voor de eerste keer op een van zijn draaitafels, heeft Pro-Ject rechtstreeks artwork op een Acryl-IT E draaiplateau geprint. Het Guns N ‘Roses-logo vult het volledige oppervlak van de 12-inch plateau, terwijl de glanzende zwart afgewerkte MDF-plint ook een klein logo onder de rustpositie van de toonarm heeft.

Natuurlijk heeft het speciale editie-deck alle voordelen van de vijfsterren Essential II: een Ortofon OM 10 elliptische cartridge, een riemaandrijvingssysteem met een precisie diamantgeslepen aluminium katrol en een aluminium arm van 8,6 inch.

Zoals typisch voor de meeste Pro-Ject-decks, heeft het geen ingebouwde phonostadium, wat betekent dat eigenaars het moeten verbinden met hi-fi met een phonotrap-aansluiting.

De Pro-Ject Guns N ‘Roses-platenspeler is vanaf april verkrijgbaar voor een prijs van €500.

Verkooppunten van het merk pro-ject