Ter gelegenheid van zijn 12e verjaardag introduceert het Italiaanse bedrijf UBSOUND met trots zijn nieuwste premium handgemaakte luidsprekers: de B-serie, T-serie en M-serie.

Eén van de opvallende kenmerken van deze line-up is de geavanceerde 2-weg dynamische coaxiale driver. Deze driver biedt niet alleen meer vermogen en efficiëntie, maar zorgt ook voor een natuurlijke tonaliteit. Daarnaast heeft UBSOUND een basreflexpoort ontwikkeld die zorgt voor een snelle en homogene lage frequentie. De externe afwerking van de luidsprekers is verfraaid met speciale autolak. Er een logo van verchroomd roestvrij staal aangebracht (let de laser uitgesneden). Deze speakers worden volledig met de hand vervaardigd in Milaan, Italië.

Dit portfolio bestaat uit drie premium luidsprekermodellen: B45, T55 en M75. De B45 is een 2-weg boekenplankluidspreker, verkrijgbaar in de kleuren mat zwart en glanzend wit. Deze exemplaren hebben een prijskaartje van 12.000 euro (per paar). De T55 is een vloerstaande 2-weg vloerstaande luidspreker, eveneens beschikbaar in mat zwart en glanzend wit. Deze telg heeft een prijs van 14.000 euro (per paar). De M75 is een vloerstaande 2-weg multi-coaxiale speaker, verkrijgbaar in mat zwart. Deze laatste onderscheidt zich door de aanwezigheid van 4 dynamische 2-weg coaxiale drivers. De M75 heeft een prijs van 20.000 euro (per paar).

Marzio Gasparro, CEO van de UBSOUND Group, legt uit dat het ontwerp van de nieuwe luidsprekers geïnspireerd zijn op het pianotoetsenbord, met alleen zwarte en witte kleuren om de boodschap van puur geluid over te brengen. Dit designelement, gecombineerd met de technische innovaties en verbeteringen, maakt de luidsprekers aantrekkelijk. Niet alleen op vlak van esthetiek, maar ook wat betreft de geluidsweergave.

UBSOUND heeft altijd vooropgelopen in haar online verkoopbenadering naar klanten, maar streeft ernaar om meer audiofielen de gelegenheid te bieden om hun luidsprekers te ervaren. Daarom worden er nieuwe high-end winkels geselecteerd om UBSOUND te vertegenwoordigen in verschillende landen.

Voor meer informatie over UBSOUND, en haar nieuwe premium handgemaakte luidsprekers, kan je terecht op hun website.