Je kon het hoogstwaarschijnlijk al afleiden van de titel omtrent dit nieuwsbericht. Marshall stelt ons voor aan een duo van nieuwe oortjes. De Minor III en Motif ANC in-ears. Twee oordopjes die er beide voor zorgen dat jij kan genieten van je favoriete muziek, net zoals de artiest het origineel bedoeld had. Natuurlijk overgoten met Marshall’s typische ‘sound signature’.

Voor de Motif ANC oordopjes mogen we volgens Marshall rekenen op ‘front row sound’. Uiteraard met active noise cancellation, niet te vergeten. Er wordt een speelduur van in totaal 20 uur opgegeven. Hierdoor kan je bijna de klok rond genieten van jouw muziek. Niet alleen bij je thuis maar ook onderweg dankzij een stevige en tevens draagbare oplaadcase. Bovendien heeft de behuizing een classificatie volgens de IPX5-norm.

Ideaal voor de veeleisende muziekliefhebber die ‘het grote podium in je broekzak’ weet te appreciëren in combinatie actieve ruisonderdrukking en een excellente transparantie wat betreft de geluidsweergave. Mede dankzij de dynamische driver van zes millimeter.

Dit model zou naar verwachting leverbaar moeten worden vanaf oktober dit jaar voor een adviesprijs van afgerond 200 euro. Momenteel is de Motif ANC enkel beschikbaar in een zwarte afwerking.

Bij de Minor III in-ears daarentegen staat ‘all sound, no fuss’ centraal. Met zijn batterij die jou tot wel 25 uur aan muziekgenot kan bezorgen, brengt Marshall hun sound signature naar voren zonder extra ‘rommel’. Dit exemplaar doet al het ‘zware werk’ voor je zodanig dat jij je nog maar moet focussen op 1 ding: welke muziek je zal opzetten.

Dankzij Bluetooth 5.2 geniet je van absolute vrijheid zonder het ‘gedoe’ van bekabeld te luisteren. Dat geldt overigens ook voor zijn ‘familielid’: de Motif ANC oortjes. Volgens de gekende fabrikant zal je versteld staan wat dit model allemaal in petto heeft. Hierbij dragen ze vooral de speciaal afgestelde drivers van 12 mm naar voren die een verbeterde bas, vloeiende middentonen en heldere hoge tonen leveren.

De Minor III zal binnenkort voor een adviesprijs van 129 euro over de toonbank gaan. Nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan zeker eens onderstaande filmpjes die Marshall maakte om de lancering van de Minor III en Motif ANC in-ears kracht bij te zetten.

Verkooppunten van het merk marshall