Het audiomerk T+A van ‘Duitse bodem’ komt aanzetten met drie nieuwe telgen die passen binnen hun Serie 200 portfolio. Deze productlijn vertegenwoordigt naar eigen zeggen een moderne interpretatie van T+A’s legendarische MiDi-systemen. Gestart in de jaren ’90 met het iconische M-systeem en recentelijk verder gezet in de vorm van de Series 8. De ‘gemeenschappelijke noemer’? Ze belichamen allen uitstekende audiofiele prestaties gecombineerd met een ultracompact en tijdloos ontwerp waarbij elegantie centraal staat. Gelukkig is dat niet anders bij deze 4 ‘aanstormende’ modellen. Maak kennis met de MP 200, A 200, DAC 200 en HA 200. Respectievelijk een multiplayer, eindversterker, DA-converter en hoofdtelefoonversterker.

De Serie 200 is vooral ontwikkeld met als doel de kloof te dichten tussen hoogwaardige individuele belevingsapparaten en een gecombineerd systeem. Daarom ook dat deze productserie bestaat uit vier exemplaren zodanig dat je kan combineren naar hartenlust.

Allereerst: de DAC 200 en HA 200. Een referentieconvertor en voorversterker die digitale signalen omzet naar analoge. Ze vormen allebei vaak ‘het hart’ of in ieder geval het vertrekpunt van een systeem. Zo kan de DAC 200 bijvoorbeeld heel eenvoudig geïntegreerd worden in een klassiek HiFi-systeem met speakers. Terwijl de HA 200 een gelijkaardige rol opneemt binnen een audiofiel hoofdtelefoonsysteem.

Verder hebben we nog de MP 200. Dankzij de ‘Modular High-End Architecture’, voor sommige onder jullie ook wel beter gekend als MHA, kan dit exemplaar functioneren als een universele eenheid waarbij een verscheidenheid aan moderne muziekbronnen kan ‘geleverd worden’. Gaande van DAB-radio tot streaming.

Lees ook


T+A CarusoT+A die Caruso-productserie verder uitbreidt?

 


 

En om de Serie 200 compleet te maken, mag we de A 200 eindversterker niet ontbreken. Met een vermogen van niet minder dan 250 Watt (per kanaal) bij 4 Ohm, levert deze telg ongelooflijke prestaties in combinatie met een uitstekende lineariteit. Dankzij de geavanceerde technologieën die worden gebruikt, wordt er op muzikaal vlak alles uit de A 200 gehaald wat er uit te halen valt. Met als doel: jouw muziek weergaloos laten klinken op een mooie set speakers.

“Although all the Series 200 devices offer outstanding levels of performance individually, the aim of their development was to make them even better when used together in a system.”

Zo te zien weer een knap staaltje techniek. Brought to you by T+A. Meer weten over deze modellen? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk ta