De Master Serie van Purecable is de nieuwste serie die ondertussen al deel uit maakt van de bekende nano-lijn. Purecable is vooral gekend van hun hoogwaardige kabels, afwerking en pluggen.

Wat deze kabels zo krachtig maakt? Ze zijn vervaardigd uit het zeer zuivere PC-Triple C koper. Purecable perst het koper tot ongeveer 70 procent van zijn oorspronkelijke grootte. Op die manier ontstaat er een zeer compacte koperstructuur.

De kabels worden ook nog voorzien van een nanobehandeling. Hierbij bindt de natuurlijke olie zich aan zuurstof en vullen de microdeeltjes (goud en zilver) elke oneffenheid op. Dit proces verbetert vooral de geleiding doordat het aantal contactpunten vergroot.

De Purecable Master Serie werd afgewerkt met pluggen van het Australische ETI-research. Pluggen waarbij de signaalleiders gefreesd zijn uit een stuk Tellurium koper. Vervolgens worden ook deze gereinigd, verzilverd (of verguld, bij stroomkabels) en cryogeen behandeld. Door de combinatie van de krachtige kabels en de sterke pluggen wordt een serie gerealiseerd de zich in het hoogste segment weet te plaatsen.

Voor meer info verwijzen we je graag door naar de website van Purecable.