Momenteel is de nieuwe editie van de ISE elektronicabeurs in volle gang. Deze beurs stelt altijd uiterst interessante primeurs voor. Eentje die er dit jaar uitspringt is de gloednieuwe versterker en streamer van Lyngdorf Audio: de TDAI-1120.

Lyngdorf TDAI-1120

De versterker maakt deel uit van de TDAI-collectie en is uiterst krachtig.  Gezien het door zijn compacte design eenvoudig overal in huis geplaatst kan worden, is flexibiliteit zijn tweede sterkte.

Naast een versterker is dit vernuftige toestel tegelijkertijd een streamer met verscheidene opties. Er zijn verschillende gebruiksvriendelijke functies ingebouwd voor de eindgebruiker. Bovendien is alles ook gekoppeld met Lyngdorf Audio’s digitale versterkingstechnologie en RoomPerfect-kamercorrectie. Deze combinatie zou naar eigen zeggen moeten zorgen een ultieme luisterervaring.

De streamer en versterker beschikt over een geavanceerde mediaspeler die via zijn analoge aansluitingen of het netwerk toegang verleent tot je muziekbibliotheek.

Naast zijn sterke specificaties, heeft de TDAI-1120 een strak design. Een echte eyecatcher voor je interieur dus. Wil je graag meer weten over deze primeur van Lyngdorf? Surf dan gerust eens naar hun website.Lyngdorf TDAI-1120

Verkooppunten van het merk lyngdorf-audio