Reserveer alvast met stip in je agenda: de High End 2020 hifi-beurs die plaatsvindt van 14 tot 17 mei in het MOC Veranstaltungscenter van München. Alle grote namen uit de hifi-sector zullen aanwezig zijn waaronder ook Yamaha.

Yamaha is ondertussen al uitgegroeid tot de grootste producent van muziekinstrumenten ter wereld. Daarnaast zijn ze ook toonaangevend op vlak van Home- en Professional- Audio-Equipment. Dat brengt ons meteen ook bij de aanwezigheid van het audiomerk op deze internationale hifi-beurs.

Hierbij zullen ze vooral uitpakken met hun nieuwigheden. Daarnaast zullen ze ook verschillende hoogwaardige audiocomponenten presenteren. Onder andere zullen ze uitgebreide demo’s geven voor de aanwezige bezoekers. Hier kunnen ze dan eens echt kennis maken met het Yamaha geluid.

Naast de demoruimte zullen ze zichzelf ook vertegenwoordigen in samenwerking met andere gerenommeerde fabrikanten zoals Quadral, JVC, Stewart en Avinity. Dat zal gebeuren in de gezamenlijke high-end Home Cinema.

Wil je zelf eens een bezoekje brengen aan de beurs? Hieronder zetten wij alle informatie voor jullie nog eens op een rijtje.

Datum:
Van 14 tot 17 mei 2020

Locatie:
MOC Veranstaltungscenter München
Lilienthalallee 40
D-80939 München (Duitsland)

  • Yamaha hifi-demoruimte: atrium 4.1, ruimte F131
  • Home Cinema-vertoning: hal 4, stand S06

Website hifi-show: www.highendsociety.de/high-end-44.html
Website Yamahanl.yamaha.com

Verkooppunten van het merk yamaha