Ultrasone, de Duitse hoofdtelefoonfabrikant, brengt drie nieuwe hoofdtelefoonmodellen op de markt. Daarnaast krijgt de gekende S-Logic-techniek die het bedrijf gebruikt ook een upgrade. De drie nieuwe modellen zijn de Signature Pulse, Signature Natural en Signature Master.

S-Logic zal vanaf heden S-Logic 3 noemen. Hierbij wil Ultrasone hogere doelen stellen als het gaat over een authentieke geluidsweergave die weerklinkt in jouw favoriete koptelefoon. Deze techniek zorgt ervoor dat je een hoorbaar diepteverloop waarneemt alsook een groter ruimtelijk effect. Daarnaast heeft de oorschelp, door een speciaal ontwikkelde hoorgeometrie, een vorm gekregen die ervoor zorgt dat jij een geweldige audiobeleving ervaart.

Ultrasone Signature Master

Laten we de drie nieuwe modellen dan eens onder de loep nemen. Beginnen doen we met de nieuwe Signature Master. Deze hoofdtelefoon zou de geluidskwaliteit evenaren zoals hoofdtelefoons uit de Edition-serie. Dit dankzij een 40 mm titanium Mylar-membraan. Daarnaast is de Signature Master ideaal om te gebruiken in de studio door de gesloten behuizing van stevig kunststof.

Comfortabel zit hij zeker door de oorkussens die zich automatisch aanpassen aan de vorm van jouw hoofd. Daarnaast kan je door de implementatie van de nieuwe S-Logic 3-technologie de ruimtelijke verdeling van verschillende geluiden beter waarnemen.

S-Logic 3 zorgt niet alleen voor een betere geluidswaarneming, maar ook voor langdurig ‘gezonder werk’. Dit doordat deze technologie een verlaging van volume mogelijk maakt zodat je niet na een hele dag studiowerk, je oren beschadigd door het geluid.

Ultrasone Signature Natural

Ultrasone Signature NaturalOok hier is veel aandacht besteedt aan de behuizing. De Signature Natural is voorzien van een sterke, gesloten kunststof behuizing. Deze is zelfs bestand tegen harde klappen of stoten op de grond. Hiermee kan je de fijnste ‘boventonen’ ervaren dankzij het frequentiebereik dat gaat tot 40 kHz. Dit wordt dan weer mogelijk gemaakt door het Mylar-titaniummembraan.

De Signature Natural is minder gericht op studiowerk, maar meer gericht op de mobiele ervaring. Daarnaast heeft deze hoofdtelefoon een impedantie van 32 Ohm, maakt hij gebruik van de S-Logic 3-technologie en kan je hem makkelijk aansluiten op je smartphone of laptop via de audiojack.

Ultrasone Signature Pulse

Ultrasone Signature PulseDan zijn we toegekomen tot de laatste in het rijtje van de drie nieuwe hoofdtelefoonmodellen van Ultrasone: de Signature Pulse. Deze hoofdtelefoon is bedoeld voor DJ’s. Vooral dankzij de draaibare oorschelpen. Zo maak je gemakkelijker gebruik van je hoofdtelefoon tijdens het draaien. Ook dit model is voorzien van de nieuwe S-Logic 3-technologie.

Alle drie de exemplaren zijn verkrijgbaar in een zwarte afwerking. Enkel het naamplaatje verschilt. Bij de Signature Master is dit in het goud, bij de Signature Natural in het zilver en bij de Signature Pulse in het brons. Binnenkort kan je deze nieuwe hoofdtelefoons aankopen in de winkel. Nog niet genoeg gezien (én gehoord) over de leuke belevingsproducten van Ultrasone? Meer info kan je verkrijgen op de website van Ultrasone.

Verkooppunten van het merk ultrasone