Ultimate Ears heeft net zijn nieuwe collectie voorgesteld van bluetooth-speakers. Deze collectie breidt de line-up van draagbare, 100% waterdichte, go-anywhere speakers van Ultimate Ears verder uit én geeft de muziekliefhebbers nog meer stijlkeuze.
Op deze manier matcht de nieuwe Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie ieder zijn persoonlijkheid. De designs voor de bluetooth-speakers zijn gebaseerd op wereldwijde trends die voorkomen in de muziek- en fashionwereld. Ze komen naar buiten met 5 leuke ontwerpen:

  • Concrete: speciaal voor iedereen met een neutrale look die verre van saai is. Deze speaker kent een opvallende combi van verfspatten en schaduw, geïnspireerd op urban texture.
  • Avocado: voor de mensen die het wat subtieler en discreter willen houden. Met Avocado zijn ze altijd klaar voor een portie ‘guac’ & roll.
  • Patches: denim-liefhebbers hun voorkeur gaat zeker en vast uit naar dit ontwerp en voegen zo wat persoonlijkheid toe aan hun outfit.
  • Raspberry: een leuke, vrolijke speaker die en ‘fresh, hot & juicy’ uitstraling heeft.
  • Unicorn: de perfecte smeltkroes van pastelkleuren voor mensen die van een beetje ‘magic’ houden.

Deze Freestyle-collectie is een uitbreiding van de bekroonde WONDERBOOM-speakers. Ze leveren dan ook hetzelfde, heldere 360-graden geluid met een uitgebalanceerde, diepe bass. Ze zijn waterdicht en voorzien van het IPX7-keurmerk waardoor ze maximaal 30 minuten kunnen ondergedompeld worden in water tot een meter diepte. Een beetje onhandig? Geen probleem: de bluetooth speakers kunnen probleemloos vallen vanaf maximaal 1,5 meter hoogte, blijven drijven in water en kunnen makkelijk vastgemaakt worden aan een tas of rugzak dankzij de stevige ring aan de bovenkant.
De batterij gaat tot wel tien uur mee en de bluetooth-verbinding werkt tot zeker 30 meter afstand. Ideaal voor onder de douche, op het strand, tijdens een festival of bij een pool party. Er staan ook knopjes boven op de speaker waarmee muziek kan worden afgespeeld, gepauzeerd en geskipt en het heeft de mogelijkheid om te kunnen verbinden met tot twee andere WONDERBOOM-speakers voor dubbel zo veel pret.
De Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle-collectie is beschikbaar voor pre-order op ultimateears.com. De collectie is vanaf 26 februari 2018 verkrijgbaar bij geselecteerde winkels voor een adviesprijs van 99,99 euro.