Na een grondige renovatie van de winkel is het bij NOIR ET BLANC dan eindelijk zo ver, ze heropenen! Ze zijn zelf dan ook enorm tevreden met het eindresultaat, het voldoet volledig aan hun verwachtingen. Het enthousiaste NOIR ET BLANC-team staat alvast te popelen om jullie met open armen te ontvangen, uiteraard  volgens de Corona maatregelen.

Op hun social media was de volledige verbouwing te volgen. Van het trekken van elektrische en netwerkkabels, het plaatsen van airconditioning units of het schilderen van de mezzanine.

Na de ruwe verbouwingswerken was het dan eindelijk tijd voor de finale afwerking: het plaatsen van de nieuwe lichtreclame, afwerking van het interieur, plaatsing van maatwerkmeubelen, … Er is heel wat tijd over heen gegaan, maar als je het eindresultaat ziet dan weet je wel dat het het wachten waard is geweest. Op social media trouwens stromen de felicitaties dan ook massaal binnen.

“Magnifique et félicitations avec le travail!”

“C’est splendide! Bravo à vous tous!”

“Somptueux.”

NOIR ET BLANC

Kortom, nu zijn ze dus helemaal klaar om jullie hartelijk te ontvangen en te laten kennismaken met het ruime assortiment van prachtige producten. Klaar om zelf de vernieuwde NOIR ET BLANC winkel te ontdekken?

Contactgegevens NOIR ET BLANC:

Verkooppunten van het merk amg